Liptai Claudia sírva fakadt, mikor meglátta lányát: így nézett ki a 15 éves Panka élete első divatbemutatóján

Gesztesi Károly és Liptai Claudia lánya júliusban töltötte be a 15. életévét, de már most rajong érte a divatvilág.

Most vonult végig először a kifutón

Mint ahogyan arról nemrégiben mi is beszámoltunk, Gesztesi Károly és Liptai Claudia lánya kész nővé cseperedett: Panka még csak 15 éves, és elsőszámú teendői közé persze az iskolai mindennapok tartoznak, azonban immáron már modellként is dolgozik. Panka idén a Sugarbird 2021-es tavaszi kollekciójának egyik arca lett, ezenkívül óvódás kora óta sportgimnasztikázik, így nemcsak szépségével, hanem tehetségével is kitűnik kortársai közül, a mozgásnak hála pedig hibátlan alakra tett szert. Pankát az Instagramon is hatalmas érdeklődés övezi, több mint 28 ezren kíváncsiak mindennapjaira, követőit pedig rendszeresen megörvendezteti egy-egy képpel vagy sztorival. Most azonban nem ő, hanem édesanyja, Claudia büszkélkedett el közösségi oldalain lányával, aki életében először lejtett végig a kifutón, méghozzá nem is akárhol, hanem a Budapest Central European Fashion Week egyik divatbemutatóján. Galériánkban mutatjuk, milyen gyönyörű volt Panka az eseményen!

„Panka élete első modell munkája a kifutón. A Budapest Central European Fashion Week Sugarbirds bemutatóján egy csodálatos kalotaszegi pártában ő zárta a show-t. Ami mindig hatalmas megtiszteltetés” – osztotta meg lányáról a képeket a büszke édesanya, aki érzéseiről is őszintén írt.
Kattints a további képekért!

Az énekesnő olyan megrázó titkokat árult el családjával való kapcsolatáról, amelyeket korábban még soha, mindez pedig hatással volt karrierjére is.

Leadfotó: TV2/Mokka

Oldalak