Liptai Claudia elsírta magát amikor meglátta, hogyan kell kamera elé állnia

Liptai Claudia nem tudta, pontosan milyen karakterre castingolják A Tanár című sorozat előkészületei során, és nem tagadja, nem érintette túl jól, amit először megtudott róla.

Lantos Barbara megríkatta Liptai Claudiát

Egyáltalán nem volt könnyű dolga Liptai Claudiának, amikor A tanár című sorozat matektanárnőjét először kellett megformáznia. Amikor a televíziós személyiség megpillantotta új „ruhatárát” és frizuráját igencsak kétségbeesett.

Több elismerő kommentet, rajongói reakciót is kap Liptai Claudia A tanár című sorozatban nyújtott alakításáért. A színésznő játékát, legutóbb a 95.8 Sláger FM-en hallható ’ÉdesKettes’ – ben is méltatta az egyik hallgató, akinek reakcióját olvasva Liptai Claudia elárulta, miként kapta meg a szerepet.

„Elhívtak a castingra, ahol Elek Ferivel közösen kellett felolvasnom-eljátszanom néhány sort. Sokat gondolkodtam, hogy hogyan jelenjek meg, bár semmit se tudtam a karakterről. Abban biztos voltam, hogy az erős sminket mellőzöm, hiszen azt egyetlen rendező sem szereti. Végül egy hosszú, tűzpiros ruha mellett döntöttem. Aztán kiderült, hogy egy matek tanárnőt kell alakítani. Szerencsére jól sikerült a dolog, hiszen 20 színésznő közül végül engem választottak, aminek nagyon örültem” – vallotta be Pataki Ádámmal közös rádióműsorában Liptai Claudia, akinek öröme nem tartott sokáig.

Lapozz, a cikk folytatódik!

Oldalak

  • 1
  • 2