Lionel Messi ritkán látott felesége hercegnőként ragyogott férje oldalán: Antonela bámulatosan festett, sosem volt még ilyen szép

Lionel Messi a minap nyolcadik alkalommal vehette át a sportág legrangosabb egyéni díját, az Aranylabdát, felesége és három gyermeke pedig elkísérte őt a díjátadó ceremóniára, ahol elképesztően édes fotók is készültek a gyönyörű családról.

Ő a támogató, büszke és csodaszép feleség a sikeres sportoló mögött

Mint ahogyan arról korábban már mi is beszámoltunk, Antonela Roccuzzo a világ egyik legszerencsésebb nőjének mondhatja magát, hiszen neki sikerült rabul ejtenie és meg is tartania a tehetségéről méltán ismert és híres focistát, Lionel Messit. Antonela és Messi egyébként már ötéves koruk óta ismerik egymást, ekkor találkoztak ugyanis először az argentínai Rosarióban, ám szerelmük csak jóval később ért révbe, amikor a sportoló már elfogyasztott jó pár barátnőt. Kapcsolatuk 2009 óta tart, ekkorra datálható az, amikor a pár felvállalta a nyilvánosság előtt is viszonyukat, azóta pedig egy percre sem váltak külön. A gyönyörű Antonela – aki egyébként fogorvosnak tanult – feladta álmait is azért, hogy Messivel lehessen és támogathassa őt, aki őszinte szerelemmel hálálta ezt meg szíve választottjának. Egy biztos: házasságuk minden bizonnyal szilárd alapokon nyugszik, Antonela pedig az elmúlt években meg is ajándékozta a focistát három gyermekkel, akik mind elkísérték a minap Messit a rangos díjátadó ceremóniára, ahol a futballista felesége egyenesen ragyogott, ami nem is véletlen, hiszen mesésen festett, és végignézhette azt is, ahogyan férje átveszi a nyolcadik Aranylabdáját. Galériánkban mutatjuk Antonela bámulatos szettjét és a boldog családot!

Antonelára nők milliói irigykednek szerte a világon, és nem csupán azért, mert férje Lionel Messi, az élő futball-legenda, hanem azért is, mert hihetetlen adottságokkal áldotta meg őt a sors.
Kattints a további képekért!

Antonela Roccuzzo igazán szerencsés nőnek mondhatja magát, hiszen Lionel Messi feleségeként óriási hírnévre tett szert, ám a futballista talán még nagyobb mázlista, hiszen egy olyan nőt tudhat magáénak, akire emberek milliói irigykednek szerte a világon.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Lifestyle
Ha téged is gyötör az álmatlanság, vesd be az alábbi trükköket.
Lifestyle
A Halak családi gondjai megoldódhatna vagy rosszabbra fordulhatnak. Napi horoszkóp.
Sztárok
Lucy Hale neve hallatán sokaknak azonnal a szépség, a tehetség és a stílus jut eszébe. Az amerikai színésznő és énekesnő, akit a legtöbben a Hazug Csajok Társasága című sorozat Aria Montgomery...