Sztárok

Ma már közeli cimborák, de régen megpróbálták tönkretenni egymás karrierjét: Sylvester Stallone és Arnold Schwarzenegger fura barátságának története

Bár már mindketten hetvenes éveiket tapossák, Schwarzi és Sly még mindig az akcióműfaj felejthetetlen és utolérhetetlen sztárjának számít. Több évtizedes barátság fűzi össze a két filmcsillagot, kapcsolatuk azonban nem volt mindig ennyire kiegyensúlyozott: fénykorukban mindent megtettek annak érdekében, hogy nehéz helyzetbe hozzák a másikat.

Ellenségekből barátok

Sylvester Stallone és Arnold Schwarzenegger egyaránt a nyolcvanas években élték színészi virágkorukat. Ebben az időszakban olyan remek filmeket tettek le az asztalra, mint a Rambo, a Terminátor, a Kommandó, a Ragadozó, a Kobra vagy a Tango és Cash. Sőt, még a kilencvenes évek első néhány évében (a hollywoodi akciófilm alkonyán) is övék volt a pálya: Schwarzi a Terminátor második részével, Sly pedig a Cliffhangerrel és az Oscarral hasított nagyot. Ma már közeli barátoknak számítanak, ám legmozgalmasabb és legsikeresebb éveikben mindent megtettek azért, hogy a másik karrierje zátonyra fusson. Furcsa kapcsolatuk göröngyös és fordulatos történetét nemrég Arnold Schwarzenegger elevenítette fel egy interjúja során.

Schwarzi a The Graham Norton Showban beszélt a Stallone-nal való legendás vetélkedéséről. "Filmszínészként riválisok voltunk, de riasztó végletekbe estünk a küzdelmeink során - mindketten azon igyekeztünk, hogy nagyobb izmaink legyenek, több embert öljünk meg a filmjeinkben, és menőbb fegyverekkel harcoljunk" - mondta.
Kattints a további képekért!

A színész két lánya közül egyértelműen Christina az, aki természetes szépségével minden férfi szívét meg tudná hódítani.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Sztárok
Lifestyle
Ez a fantasztikus ízű növény jól jöhet, ha elfogy otthon a Vegeta vagy a Delikát, ugyanis egy az egyben olyan aromát csempész majd az ételbe főzés közben, mintha a boltban vásárolt ételízesítők...
Lifestyle
A fagyasztó az egyik legzseniálisabb konyhai gép, amibe szinte bármit bedobhatunk – ám a sajtok esetében ezt már nem lehet ennyire konkrétan kijelenti, ugyanis nem mindegyik fajta alkalmas arra, hogy...
Sztárok
Az olyan sztárokat, mint Sir Elton John, Lionel Messi és Jennifer Aniston oroszbarát idézettel ábrázolták az interneten. Természetesen a hírességek sosem állítottak ilyet.