Férjhez ment Amerika legnépszerűbb színésznője – Ilyen gyönyörű menyasszony volt

A 32 éves Lily Collins kezét tavaly szeptemberben kérték meg, arra azonban senki sem számított, hogy egy évre rá már túl lesz az esküvőn is.

Megható sorok, gyönyörű képek

Lily Collins Hollywood jelenleg talán legnagyobb üdvöskéje: a 32 éves színésznő nemcsak elképesztően tehetséges, de igazi szépség is, amire természetesen rengeteg világmárka felkapta a fejét, így Collins kisasszonynak nincs hiánya a szponzorokból sem, akik főleg a legnagyobb és legnépszerűbb tervezők, illetve smink- és illatszermárkák. Nos, Lily most sem okozott csalódást rajongóinak: esküvőjén egy Ralph Lauren ruhában vonult az oltár elé, amiben egyszerűen csodásan festett. Bár a menyegzőre senki sem számított, természetesen mindenki gratulált az ifjú párnak. Galériánkban mutatjuk, milyen ruhakölteményben jelent meg esküvőjén a gyönyörű Lily!

Lily Collinst olyan alkotásokból ismerhetjük, mint például az Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány című film, amelyben Zac Efron oldalán játszotta el a sorozatgyilkos Ted Bundy szerelmét, vagy éppen a népszerű sorozatból, az Emily Párizsban című vígjáték-dráma gyártmányból, ahol Lily a főszereplőt játssza.
Kattints a további képekért!

Napjaink egyik legnépszerűbb magyar színésze a Marie Claire-nek nyilatkozott legújabb filmje, A játszma apropóján, melyben - hosszú idő után először - ismét főszerepet játszik.

Leadfotó: 123rf

Oldalak