Sztárok

Letícia spanyol királyné maga a megtestesült elegancia: VI. Fülöp bájos felesége valódi divatikon, még Katalinnál is stílusosabb – fotók

Letícia királyné pontosan tudja, mitől döglik a légy: nemcsak előkelő és kedves, de olyan jól ért a divathoz, hogy sokszor még Katalin hercegnét is lekörözi.

Bájos és elegáns

Vilmos és Katalin közös történetét mindenhol ismerik a világon, ahogyan azt is, hogy a hercegné nemesi felmenők nélkül lett a brit királyi család tagja – férjével való megismerkedése előtt teljesen átlagos, polgári életet élt. Az azonban már kevésbé ismert tény, hogy VI. Fülöp spanyol király gyönyörű felesége, Letícia a cambridge-i hercegnéhez hasonlóan került az uralkodócsaládhoz, ám jóval nehezebb dolga volt a beilleszkedéssel, mint Katalinnak – tudniillik nem sokkal korábban vált el egykori irodalomprofesszorától, a spanyol író Alonso Guerrero Péreztől. Letíciának végül sikerült elfogadtatnia magát a palotával és a spanyol néppel, mostanra pedig Európa egyik legelbűvölőbb, legdivatosabb és legszebb királynéjaként emlegetik őt. Galériánkban megmutatjuk, milyen kifinomult stílusérzékkel és bájjal áldotta meg a sors a spanyol király feleségét:

Jóllehet Letícia mostanra bebizonyította, hogy méltó, valamint alkalmas a szerepére, volt idő, amikor még maga sem gondolta, hogy egy napon VI. Fülöp oldalán integet majd a spanyol népnek és olyan mesebeli életet él, amiről mások csak álmodni mernek.
Kattints a további képekért!

Erzsébet belga hercegnő előtt igen fényes jövő áll, ugyanis Fülöp belga király és Matild belga királyné elsőszülött gyermekeként egyszer ő uralkodhat majd.

Leadfotó: Mark Cuthbert/UK Press via Getty Images

Oldalak

Sztárok