Sztárok

Lesifotó: már bikiniben sincs nyugta Zac Efron 25 éves pincér párjának

Paparazzik a nyomukban.

Szerelem

Talán ő sem gondolta jó tíz évvel ezelőtt, hogy akkor sztár lesz, mint amekkora lett. Pedig, ha jól belegondolunk, igazán még meg sem dolgozhatott ezért. Zac Efron munkásságában két dolgot lehet eddig kiemelni - a High School Musicalt és a Baywatch mozifilmet. Bár az utóbbi inkább kasszasiker, mint szakmai elismerés. Egy dolog azonban biztos, a színészért máig odavannak a nők, most ráadásul valóra vált egy olyan álom, amilyen soha nem válik valóra. Néhány hete derült ki, egy egyszerű pincérlány az ujjai köré csavarta - írja a TWN.hu.

Lesben

Képzeld el, több ezer kilométerre, egy másik kontinensen dolgozol egy kávézóban, hétvégén a barátnőiddel nézed a legfrissebb mozifilmeket, és popcornt majszolva álmodozol a tengerparton félmeztelenül rohanó Zac Efronról. Majd nem sokkal késővv a hollywoodi sztár már az ágyadban, melletted ébred és haza sem akar utazni miattad... Nos, mindez egy 25 éves ausztrál lánynak megadatott. Vanessa a jelek szerint azóta is elválaszthatatlan a világsztártól. Sőt, már paparazzik loholnak az ő nyomában is. Íme a legfrissebb képek a szerelmesekről.

Zac Efron munka miatt volt kénytelen átteni a székhelyét Ausztráliába, ahol egy kis kávézóban megpillantotta a 25 éves Vanessát. Nagyon hamar törzsvendég lett, a lány pedig el is csavarta a fejét. Azóta már száos közös kép készült róluk, Zac-nek ugyanis az esze ágában nincs hazamenni. Mutatjuk a legfrissebbeket!
Kattints a további képekért!

Címlapfotó: profimedia - reddot

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Sztárok
Lifestyle
Sokan töltik az okostelefonjukat maguk mellett az ágyban - írja a TWN.hu. Igen ám, de ez nemcsak a készülék, hanem a tulajdonosa számára is komoly veszélyeket rejt.
Lifestyle
A Nyilast pozitív energiák veszik körbe, használja ki őket! Napi horoszkóp.
Sztárok
1997. július elsején ünnepelte 36. születésnapját a hercegné: akkor még nem tudta, de ez volt számára az utolsó.