Sztárok

Óriási örömhírt jelentett be Lékai-Kiss Ramóna: új taggal bővült a Sztárban sztár zsűrijének családja

A Sztárban sztár zsűrijének húga, Kiss Debóra világra hozta első gyermekét, Rami pedig meg is osztott követőivel pár fotót a tündéri babáról.

Hatalmas a boldogság

Mint ahogyan arról korábban a Femcafe.hu is beszámolt, Lékai-Kiss Ramóna decemberben osztotta meg követőivel az örömhírt, miszerint hamarosan új taggal bővül a családjuk, ugyanis 27 éves húga, Kiss Debóra várandós. Debóra évek óta egy párt alkot egy kézilabdással, Schuch Timuzsinnal, akivel most szülői örömök elé nézhetnek: „Szerelmünk gyümölcse” – fogalmazott egyszerűen Debóra a fotója alatt, amivel bejelentette terhességét. Rami és húga nagyon szoros viszonyt ápolnak egymással, így nem csoda, hogy a büszke nővér is megosztotta akkor az örömhírt saját közösségi média oldalain: „Nagynéni leszek. Kishúgom anyuci lesz, úgyhogy érkezik Noénak az uncsitesó” – írta a Sztárban sztár zsűrije, aki alig várta, hogy húga is részese legyen annak a csodának, amit anyaságnak hívnak. Nos, most ennek is elérkezett az ideje, ugyanis megszületett Debóra tündéri kisbabája, akit a büszke szülők és Rami is megmutatott a nagyvilágnak.

Lapozz a cuki babafotókért!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Úgy néz ki, hogy Demcsák Zsuzsa is eljutott arra a pontra, hogy nem szeretné kiteregetni a magánéletét, de azért néhány titkot mégis megtudtunk a szerelméről.
Lifestyle
Talán még a párunknak sem szoktuk elmesélni, ha általában valamilyen szexuális tartalmú álmunk van, pedig lehetnek rejtett jelentései. Most megmutatjuk, hogy mit jelenthet például, ha az előző...
Sztárok
A JAG-Becsületbeli ügyek az első számú katonai dráma volt a tévében, ami milliókat vonzott a képernyőket elé. Lassan 20 éve annak, hogy véget ért a sorozat és azóta elképesztően megváltoztak a...