Ezt látnod kell: így néznének ki Hollywood legdögösebb szívtiprói nőként

Valljuk be, néhány sztárpasi igazi bombázó lenne nőként – szerinted melyiküknek állna a legjobban az átalakulás?

A FaceApp varázsa

A legnagyobb hollywoodi sármőrök és szívtiprók sora gyakorlatilag végelláthatatlan, hiszen vannak benne olyan pasik, akik már évek óta bitorolják ezt a címet, de persze a lista folyamatosan bővül a legifjabb tehetségekkel is. Sokan ezeket a férfi hírességeket tekintik a férfiasság és jóképűség mércéjének, mind a nők, mint pedig az átlagférfiak. Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, Bradley Cooper és még sorolhatnánk…Ők azok a színészek, akiknek ha női szerepet kéne játszaniuk, még akkor is minden tekintet rájuk szegeződne, nem véletlenül. Érdemes ugyanis elképzelni ezeket a férfiakat nőként – nos, ha a képzeleted nem elég élénk és vad ahhoz, hogy fantáziád ennyire messzire szárnyaljon, akkor van egy jó hírünk számodra. Az olyan alkalmazásokkal ugyanis, mint például a FaceApp, pillanatok alatt nőből férfivá vagy férfiból nővé varázsolhatunk bárkit, még a sztárokat is – galériánkban mutatjuk az eredményeket, egy biztos: a nevetés garantált!

Leonardo DiCaprio - nos, szó mi szó, a színész női verziójára egyáltalán nem lehet azt mondani, hogy csúf lenne, de ez várható volt, hiszen aki ilyen génállománnyal van megáldva, az minden bizonnyal nőként is igazi bombázó lenne.
Kattints a további képekért!

Sosem látott képsorok készültek Katalinról: a hercegné sörrel a kezében mosolygott a kameráknak, miután focizott egy nagyot – hogy miért tette mindezt? Az is kiderült!

Leadfotó: 123rf

Oldalak