Sztárok

Mégsem torokrák okozta Larry Hagman halálát? A Dallas Jockey-ja leállíttatta a gyógykezelését, hogy forgathasson, pedig rettenetes betegség kínozta

Az amerikai televíziózás történetének egyik legsikeresebb színésze jószerivel élete utolsó percéig forgatott. Hatalmas elégtételt jelentett számára, hogy élete utolsó éveiben ismét magára ölthette a Dallas című tévésorozat legendás Jockey Ewingjának kalapját és öltönyét, de a forgatások már hatalmas erőfeszítéseket követeltek a világsztártól: Larry Hagman voltaképpen már haldoklott, amikor a Dallas rebootját forgatta.

Halálos betegen is belevetette magát a munkába

2012-ben nagyot dobbant a sorozatrajongók szíve, ebben az évben került ugyanis bemutatásra az emblematikus amerikai tévésorozat, a Dallas (1978-1991) rebootja a TNT nevű csatornán. A texasi olajbárók csillogással, ármánnyal, cselszövéssel és viharos érzelmekkel teli világába kalauzó tévészéria a nyolcvanas években sok millió néző szívét hódította meg, a több mint tíz évvel ezelőtt debütált folytatás azonban már csak mérsékelt sikert aratott. Ebben bizonyára az is közrejátszott, hogy az eredeti produkció főszereplője, a sátáni Jockey Ewingot alakító Larry Hagman az új szériában mellékszerepre volt kárhoztatva. E mellőzöttség azonban nem a képzeletszegény forgatókönyvíróknak volt köszönhető, hanem annak, hogy az ekkor már korosodó Larry Hagman szervezetét daganatos betegség támadta meg. Sokáig arról szóltak a hírek, hogy a színész, akinek korábban alaposan meggyűlt a baja alkoholfüggőségével, sőt májátültetésen is átesett, a Dallas-reboot forgatási munkálatainak időszakában torokrákkal küzdött. Hagman végül 2012. november 23-án hunyt el Dallasban - a városban, mely meghozta számára a világhírnevet, a sikert és az igazi csillogást. De tényleg torokrák okozta a zseniális színész végzetét, vagy egy teljesen más betegség állt a háttérben?

Galériánkból megtudhatod az igazságot!

Hagman halálát követően a néhai színész egyik barátja, Harry Hurt III író-újságíró elmondta, a világsztár nemcsak torokrákban, hanem leukémiában is szenvedett, és valószínűleg ez utóbbi betegség vezethetett a halálához.
Kattints a további képekért!

A brit származású hollywoodi színész életét és karrierjét is derékba törte hirtelen jött betegsége: Tim Curry tíz éve kényszerül kerekesszékbe, és állapota jelenleg is gátolja abban, hogy visszatérjen mesterségéhez.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Egy régiúj hajszíntrend látott napvilágot, amely biztosan megosztó lesz a nők körében. Ha mégis bevállalnád (mert miért ne tennéd), akkor mutatunk néhány képet inspirációként.
Fashion&Beauty
A miniszoknyák nemrégiben újra visszajöttek a divatba. De azt tudtad, hogy korábban a feminizmus egyik jelképe volt ez az ikonikus darab?
Lifestyle
A Nyilasnak ez a nap örömöt és bánatot is hozhat. Napi horoszkóp!