Sztárok

Mi történt az arcával? Ijesztő látványt nyújt az egykor gyönyörű színésznő, ma már senki sem ismeri fel – fotók

Lara Flynn Boyle a Twin Peaks gyönyörű sztárjaként robbant be a köztudatba, ma már azonban biztosan elmennél mellette az utcán, ugyanis az évek során felismerhetetlenné műttette arcát.

Árnyéka egykori önmagának

Lara Flynn Boyle karrierje a '80-as évek végén indult be, neve azonban csak a 90-es években vált világszerte ismertté, amikor megkapta Donna Hayward szerepét a Twin Peaks című sorozatban. Szépségéért férfiak milliói bolondultak világszerte, ma már azonban egyáltalán nem emlékeztet egykori önmagára, arca ugyanis teljesen eltorzult a temérdek plasztika beavatkozástól – sőt, mondhatni teljesen elvesztette "eredeti" külsejét a műtéteknek köszönhetően. Galériánkban megmutatjuk, milyen sokkoló változáson ment keresztül a sorozatszínésznő:

Lara Flynn Boyle első kisebb filmszerepét a Meglógtam a Ferrarival című 1986-os filmvígjátékban kapta, de jeleneteit törölték a végleges változatból, hamarosan azonban a Kopogó szellem 3. című horrorfilmben is bebizonyíthatta, mire képes a filmvásznon.
Kattints a további képekért!

Felismerhetetlen manapság Anjelica Huston, a 71 éves Oscar- és Golden Globe-díjas amerikai színésznő, aki az Addams Family-filmek ikonikus Morticiáját alakította.

Leadfotó: Amy Graves/WireImage/Getty Images
Forrás: filmezzunk.hu

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Az X-men-filmekben Jean Grey-t alakító színésznő, Famke Janssen elképesztő átalakuláson ment át az utóbbi időben – és sajnos nem jó értelemben.
Utazás
Ötmilliárd év múlva a Nap vörös óriássá duzzad és egyszerűen "elnyeli" a Földet. A folyamat a tudósok szerint visszafordíthatatlannak tűnik. Vagy mégsem?