Sztárok

Nem fogod elhinni, hogyan rendelkezett Lang Györgyi a vagyonáról: Mindenét rájuk hagyta

A Pa-Dö-Dö énekesnője 2023. május 20-án hunyt el, közeli hozzátartozói nem voltak, azonban mint kiderült, a távoliak sem részesülnek majd örökségéből, az énekesnő ugyanis másképp rendelkezett.

Már korán eldöntötte, mi lesz vagyonának sorsa

Lang Györgyi már jó ideje eldöntötte és rendelkezett is arról, hogy halála után kikre szeretné hagyni a vagyonát. Sok tulajdonnal ugyan nem rendelkezett, hiszen a diplomanegyedben található belvárosi, 110 négyzetméteres lakását még életében átadta az általa vezetetett cégének. Maradék vagyonáról azonban meglepő módon rendelkezett.

A Blikk értesülései szerint a tulajdoni lap azt igazolja, hogy Lang Györgyi az otthonaként szolgáló három szobás, hatodik kerületi ingatlanja 1999. májua 19. óta a CORESZ II Kulturális és Szolgáltató Kft. tulajdonábűan van, melyet Lang Györgyi és Falusi Mariann alapított. Később a cégben a tulajdonosi körben változások történtek, Györgyi ügyvezető lett, a tulajdonos pedig egy barátja lett, aki Magyarországban és Németországban lakik. Ez alapján tehát nagy értékű lakás már nem volt Lang Györgyi tulajdonában halála előtt, egy bennfentes azonban elárulta, amúgy sem volt az a típus, aki nagy vagyont halmozott volna fel.
Kattints a további képekért!

Forrás: Blikk Fotó: RTL

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Nyáron sokan visszatérnek egy régi szabályhoz: ha kisüt a nap, világosítsd a hajszínedet! Éppen emiatt idén is kialakulóban van egy hajtrend, ami biztosan közönségkedvenc lesz: ez pedig a kaliforniai...
Lifestyle
Sztárok
Csikós Rózsi korának egyik legsikeresebb szubrett színésznője volt, azonban nemcsak a színpadon, hanem a magánéletben is rendkívül sikeresnek mondhatta magát. Férjével, Fényes Szabolccsal egymásnak...