Sztárok

Lana del Rey vendéglátósnak állt - egy gofrizóban, kiszolgálás közben kapták lencsevégre a világhírű énekesnőt

Egyelőre nem tudni, vajon mi állhat az új munka hátterében, úgy tűnik viszont, hogy Lana del Rey nem riad vissza a pincérnői feladatoktól.

Hírnév és vendéglátás

Nem mindennapi élményben volt része azoknak a vendégeknek, akik a Florence városában található Waffle House nevű étterembe tértek be néhány finom falatra, ugyanis nem más szolgálta ki őket, mint Lana del Rey. A világhírű énekesnőt a színpad világától távol kapták lencsevégre. Kék egyenruhában, névtáblát viselve szolgálta ki a vendégeket az amerikai gofrizóban. Természetesen rengeteg rajongó felismerte őt, a különféle közösségi médiafelületeken sorra terjedtek a Lana del Reyről készült, különös felvételek. Olvass tovább!

Kevés sztárnak sikerült már úgy meglepnie rajongóit, mint Lana Del Reynek. Ki gondolná, hogy éppen egy gofrizóban futhatunk össze vele, ráadásul pincérnőként? Első ránézésre azt hihetnénk, puszta hasonlóság, a névtábláján olvasható "Lana" felirat viszont minden kételyt eloszlat.
Kattints a további képekért!

A dollármilliárdos techguru ismét szerelmes, mutatjuk, ki rabolta el a szívét.

Leadfotó: Getty Images, forrás: deadline.com

Oldalak

Sztárok
Utazás
Messze van, hideg és eljutni is nagyon drága oda. A Déli-sarkra tényleg csak a kiváltságosok mehetnek el az életük során, sőt, az sem adatik meg mindenkinek, hogy egy utasszállító ablakából vessünk...
Lifestyle
Kíváncsi volt rá, milyen lehet, de a jelek szerint ez az egy alkalom elég is volt neki belőle.
Sztárok
Kalocsay Miklós nemcsak a szakmában, hanem a magánéletben is sikeresnek mondhatta magát, a sors azonban végül nem olyan jövőt szánt neki, mint amilyet elképzelt magának.