Lajtai Kati kisfiáról mesélt nekünk - Ebben tehetséges a kis Máté

Az énekesnő csak ritkán nyilatkozik családjáról, de ezúttal kivételt tett.

Anya lett a Crystal énekesnője

Már tíz éve, hogy feloszlott Magyarország egyik közkedvelt popegyüttese, a Crystal. A Kasza testvérek, Tibi és Gábor, valamint Lajtai Kati énekesnő 1998 és 2010 között hat stúdióalbumot adott ki, fülbemászó slágereiket a mai napig kívülről fújja mindenki. A sikereik ellenére az együttes nem folytatta tovább a közös munkát: Kasza Tibi szólókarrierbe kezdett, a csinos és különleges hangú Kati pedig énektanárnőként kezdett dolgozni. Többek között olyan nagy produkciókban is közre működött, mint például a TV2 nagysikerű műsora, a Sztárban Sztár. Az utóbbi három esztendőben azonban már nemcsak a munka teszi ki az életét, hiszen édesanya lett. Kisfia, Máté pedig igazán szép gyerek, akiről néha egy-egy fotót is megoszt a közösségi médiában, de csak ritka alkalmakon mesél róla. A Femcafe.hu riporterével ezúttal kivételt tett.

Igazi örökmozgó a kisfia

A csilingelő hangú énekesnő úszik a boldogságban, amióta megszületett első gyermeke, aki bár még csak három éves, már sok területen megmutatkozik a tehetsége. Kati azt mondja, hogy le sem tagadhatná a fiát, hiszen Máté már most nagy érdeklődést mutat a zene iránt és jó a ritmusérzéke is, de meglepetésére a sport is vonzza - pedig az anyukájától eléggé távol áll. A tanárként is tevékenykedő énekesnővel mégis pont egy sportrendezvényen futottunk össze, mivel ő is részt vevője volt az Óbudai Repülő Korong Sportegyesület által szervezett rendezvénynek, ahol a frizbi sportágat népszerűsítették a profik és a hírességek. Bár az előadóművész korábban csak kisfiával játsztott a koronggal, most kollégáival próbálhatta ki, milyen jó nagyobb közösségben dobálgatni a tenyereseket és a fonákokat, ami gyermekének már igen ügyesen megy.

"Annak dacára, hogy ilyen kicsike még, nagyon érdeklődő. Imádja a zenét és nagyon mozgékony kisfiú. Otthon, ha a kezébe akad egy lapos párna, kartonpapír, edényfedő vagy egy kártyalap, azonnal úgy használja, mint egy frizbit. Ezért tűnt logikusnak, hogy eljöjjek erre a rendezvényre és kipróbáljam a profikkal" - kezdte Kati, aki bevallota azt is, hogy nem kifejezetten sportos alkat.

Bánja, hogy sosem sportolt rendszeresen

Gyerekkorában a legtöbbször tánc- és énekórákon fordult meg, a rendszeres testmozgás azonban elmaradt az életéből, de szerencsére alkatán ez a mai napig nem látszódik meg. Édesanyaként mát sokkal tudatosabban közelíti meg ezt a témát és igyekszik a saját és kisfia életébe is beépíteni az órarendszerű sportot.

"Bánom egész életemben, hogy gyerekkoromban nem kapott nagyobb fókuszt a sport nálam. Táncolni jártam, de az igazi, sportos életforma sem rám, sem a szüleimre nem volt jellemző. Ezt sajnálom, mert a rendszeres mozgás ad egyfajta erőnlétet, ami nekem mindig hiányzik. Felnőtt korban már nem illik így visszamutogatni, éppen ezért alkalmanként eljárok gerinctornára, ami sokat segít nekem abban, hogy jobban érezzem magamat a bőrömben. Ha pedig Máté egy kicsit nagyobb lesz, biztosan frizbizni fogunk" - tette hozzá.

A híres színésznő Instagram-oldalán kürtölte világgá a jó hírt.

Leadfotó: facebook.com/lajtaikatihivatalos
Fotók: Knap Zoltán

Oldalak

Szólj hozzá Te is!