Lady Gaga, az élő óvszer

Ismét öltözékével hökkenti meg a népet Lady Gaga. Latex ruha és egy óriási kalap...vajon mi lehet ez?!

A művésznőnek pár nappal ezelőtt a Good Morning America című műsorban volt hivatalos jelenése. Már megszokhattuk szokatlan és extrém összeállításait, de ezúttal Lady Gagának ismételten sikerült meghökkentenie a nyilvánosságot. A forgatásra ugyanis történetesen óvszernek öltözve állított be.

Saját nyilatkozata szerint nagyon szerinti a témákat, ha valami koncepció alapján öltözhet be. Aznapi öltözékével egy olyan fontos problémára szerette volna felhívni a figyelmet, amire nekünk nőknek, sőt minden embernek a világon fokozottan figyelnie kéne: a HIV vírusra.

Gaga célja, hogy a 2010-ben általa gyűjtött pénzt 16 millió dollárral növelje, és idén 50 millió dollárt sikerüljön szerezni a kampánnyal. Mottója, hogy a betegség 100%-osan megelőzhető, de 0%-ban gyógyítható.

A legtöbb híresség részt vesz valamilyen jótékonysági szervezet működésében, hisznek benne, kampányolnak és pénzt gyűjtenek. De egyikük sem szokott ilyen messzire elmenni, viszont Lady Gaga mindent bevet a jó ügy érdekében, egészen extrém ötletekkel áll elő. És mi valószínűleg ezért szeretjük őt. Mindig átlépi a határokat, nem ismer korlátokat, ha gondolkodásra akar késztetni minket. Ha ez kell ahhoz, hogy felfigyeljünk egy problémára és segítsünk, hát remélem még sok hasonló jelmezzel elő áll!

Oldalak