Sztárok

Kylie Jenner meggondolta magát, átkeresztelte párhetes kisfiát

Február elején született meg a Kardashian-Jenner klán legifjabb tagjának második gyermeke. A kisfiú ekkor a Wolf nevet kapta szüleitől, ma azonban már más névvel él.

Wolf már a múlté

Február 2-án született meg Kylie Jenner és Travis Scott kisfia, akinek szülei a Wolf Webster nevet adták. A 24 éves reality-sztár hétfőn azonban azzal sokkolta a rajongóit, hogy az Instagram-profilján 24 óráig látható történetben azt írta: miután kicsit jobban sikerült megismerniük a babát, párjával úgy döntöttek, hogy megváltoztatják a nevét – írja a People.

Csak hogy tudjátok, a kisfiunk neve már nem Wolf. Nem igazán éreztük hozzá illőnek. El akartam mondani, mert mindenhol Wolfként hivatkoznak rá” – olvasható a fehér szöveg fekete háttéren, egy imádkozó kezes emoji kíséretében.

Az immár kétgyermekes anyuka azonban azt nem árulta el, hogy hívják most a párhetes kisbabát, illetve azt sem, hogy a második nevét (Jacques) is lecserélték-e. A bejelentést egyébként pár órával az után tette közzé, hogy a YouTube-csatornáján elérhetővé vált az újszülöttről szóló tízperces videója. Ebben a második terhességének történetét foglalja össze: hogyan mondta el édesanyjának, Kris Jennernek a gólyahírt, hogyan zajlott a babaváró buli, a nézők egészen a szülés előtti időszakig elkísérhetik Kylie-t. A videó végén azt is hallani, amint a szülészorvos bejelenti, hogy megszületett a kisfiú, majd az újszülött felsír.

Kylie 2018-ban már közzétett egy hasonló videót a kislánya, Stormi születéséről, ami azóta több mint 100 millió megtekintés felett jár.

Amikor a zeneipar legnagyobb sztárpárjaira gondolunk az első duó, aki eszünkbe jut, minden bizonnyal Beyoncé és Jay-Z. Az előadók óriási népszerűségnek örvendenek világszerte, a legőrültebb pletykák azonban még őket sem kerülik el.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Vasárnap a 89 éves, világhírű olasz divattervező, Giorgio Armani nem mindennapi showja zárta a milánói divathetet, aki egy mesebeli téli kertet álmodott meg a 2024-es őszi-téli kollekciójában.
Lifestyle
Milliók döbbennek meg a friss internetes bejegyzések és hírek kapcsán - azt mondják, fogalmuk sem volt erről. Az egyik márka telefonjai ugyanis egy titkos mikrofonnal vannak ellátva.
Lifestyle
Már egy kis adag is halálos lehet belőle, hiszen ötezerszer erősebb a heroinnál. Az elefántdrog már Európában van.