Kulcsár Edina sokatmondó gesztussal jelezte: máris új életet kezdett szakítása után

Az egykori magyar szépségkirálynő egy héttel ezelőtt jelentette be: véget ért párkapcsolata férjével és gyermekei édesapjával, Szabó Andrással, s a sztárpár útjai a jövőben elválnak. Kulcsár Edina hozzáfűzte: hosszú ideig dolgoztak házasságuk megmentésén, azonban erőfeszítéseik nem vezettek eredményre. A modell közben egy másik férfi, a G.w.M. művésznéven híressé vált rapper, Varga Márk oldalán találta meg a boldogságot.

Kenyértörésre vitték a kapcsolatukat

Kulcsár Edina szűk egy héttel ezelőtt alaposan felkavarta az állóvizet maga körül: a 31 esztendős modell-influenszer bejelentette, hogy zátonyra futott házassága Szabó Andrással, gyermekei édesapjával, s a sztárpár tagjai úgy döntöttek, a jövőben külön utakon folytatják életüket. Régóta nyílt titok volt, hogy Kulcsár Edináék kapcsolata nem zökkenőmentes, rajongóik azonban az utolsó pillanatig reménykedtek benne, hogy sikerül elkerülniük a szakítást, és megoldást találhatnak magánéleti problémáikra. Ezért is ért sokakat hidegzuhanyként a hír a múlt héten: a két híresség elengedte egymás kezét.

"Egy évig küzdöttünk, de mivel mindenkettőnknek más a szeretet nyelve, így elengedtük egymás kezét. Annyira szerettem volna, hogy működjön, ahogyan Csuti is, hiszen mindent megtett, hogy rendbe hozza a házasságunkat, ahogyan én is, de sajnos nem ment. Van egy örök közös célunk, hiszen itt a két fantasztikus gyermekünk és mindkettőnknek az a küldetése, hogy ők azt lássák, hogy összetartunk és, hogy szeretetteljes környezetet teremtsünk számukra. Csutival továbbra is segítjük egymást, dolgozunk együtt is és neveljük a gyerekeket" - írta Kulcsár Edina az Instagram felületén.

Nem sokkal később kiderült, hogy egy harmadik fél is megjelent a történetben: a G.w.M. művésznéven híressé vált rapper, Varga Márk már el is rabolta Kulcsár Edina szívét. A modell a közösségi oldalán erősítette meg: egy párt alkot a nála fél évtizeddel fiatalabb zenésszel.

Lapozz, még nincs vége a cikknek!

Oldalak

  • 1
  • 2