Kulcsár Edina hörögni fog a színpadon - Szerencsére nem azért, mert a végét járja

Kétségtelen, hogy Edinának azt mondta A Nagy Duett zsűrije, hogy most már valami olyat kellene csinálnia a színpadon, amit nem tud, ugyanis remekül énekel. Edina vasárnap szokatlan hangot fog előcsikarni magából, ami kevésbé nevezhető éneklésnek.

A kiválóan daloló Edina számára új, és egyben komoly kihívást jelent az az AC/DC szám, amelyben meglátása szerint nem énekelnie, hanem hörögnie kell. Bevallotta, ez egyelőre nem megy neki. Ennek ellenére nem izgul, ugyanis a produkció egy segítőt is színpadra állít melléjük, ha elcsukli a hangja a fura hangok kiadásában.

A segítő

Ő Luppinger Attila, a Kismenők gitáros tehetsége, aki szombaton mutatkozik be a TV2 képernyőjén a nagyközönségnek, vasárnap pedig Edináék mellett máris a Nagy Duett színpadára állhat. A kissrác a produkció vésztartaléka, ugyanis ha véletlenül berekednek, akkor speciális gitárjátékával lendítheti át a sztárpárost a holtponton.

„A nagypapámtól kaptam ezt a hangszert, az egész világon csak négy van belőle”- büszkélkedett a kissrác a reggeli Mokkában.

Edina hogyan készül a hörgésre a következő oldalon olvashatod.

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Egészség
Az utóbbi évtizedekben egyre több bizonyíték mutat rá, hogy a környezetünkben található vegyi anyagok, az úgynevezett endokrin környezetszennyezők, komolyan veszélyeztetik testünk hormonális...
Egészség
Járványokat is okozhatnak a már megjelent új szúnyogfajok - erről beszélgetett Áder János volt államfő Kurucz Kornélia biológussal, a Pécsi Tudományegyetem Természettudományi Karának adjunktusával a...
Egészség
Ahogyan a Mirror is írja, van egy olyan állapot, melynek komoly egészségügyi következményei is lehetnek, márpedig sajnálatos módon rengeteg ember tapasztalja meg ezt a dolgot élete során.