Sztárok

Kórházban kezelik a fiatal magyar énekesnőt: csontsoványra fogyott betegsége miatt

Krizsán Lili a Sztárban sztár leszek! legutóbbi szezonjának egyik üdvöskéje volt. A 21 esztendős énekesnőről sokan nem is sejtették, hogy titokban súlyos kór emészti. A híresség jelenleg is kórházi kezelésre szorul, előreláthatólag csak hetek múlva térhet haza, addig pedig farkasszemet kell néznie betegségével, mely miatt rengeteget fogyott.

"Azt hittem, ha lefogyok, akkor minden rendbe jön"

Nehéz időszakot él át a TV2 Sztárban sztár leszek! című vetélkedőjének 21 esztendős felfedezettje, Krizsán Lili. Az ifjú énekesnő, aki a televízióban már megvillantotta oroszlánkörmeit, s számot adott különleges, sokszínű tehetségéről, jelenleg azzal tölti az idejét, hogy farkasszemet néz belső démonjaival. A hírességet most kórházban kezelik, és előreláthatólag csak hetek múlva térhet majd haza - adta hírül a Blikk. Krizsán Lili olyan súlyos lelki problémákkal nézett szembe, hogy egy idő után már fizikai egészsége is veszélybe került.

"Nem szerettem magam, azt hittem, ha lefogyok, akkor minden rendben jön és jobb lesz. Először elhagytam a lisztet, a cukrot, majd szépen lassan minden mást, végül ott tartottam, hogy néha ettem egy kis répát, almát és salátát. Semmi mást. A legrosszabb állapotomban 39 kiló voltam, de kórházba 44 kilósan kerültem nemrég, bár akkor sem voltam jobban. Fáradékony voltam, ingerlékeny, szorongtam, bebörtönzött lelkileg ez az egész" - nyilatkozta a Blikknek a Sztárban sztár leszek! fiatal üdvöskéje.

Lapozz, még nincs vége a cikknek!

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Sztárok
Lifestyle
A gyógyíthatatlan neurodegeneratív betegséggel, ALS-sel küzdő alkotmányjogász úgy ítélte meg, az életvégi döntések meghozatalának magyarországi tilalma alapvető emberi jogait - különösen az emberi...
Fashion&Beauty
Ha kosztümszettekről van szó, Letíciánál inspirálóbb előkelőséget aligha találhatnánk, ám a spanyol királyné legutóbbi választása kivételesen nem a stílus, hanem a színárnyalat miatt volt...
Utazás
Lassan véget ér az elmúlt napok nyirkosabb, hűvösebb időjárása: a hétvégén intenzív felmelegedés veszi kezdetét.