Mikes Annának máris hiányzik Krausz Gábor – titokban neki is üzent?

Mikes Anna és Krausz Gábor között valóban működött a kémia.

Mindenki arra kíváncsi, vajon összejönnek-e

A hazai bulvárélet egyik legnagyobb pletykatémáját adta idén Tóth Gabi és Krausz Gábor szakítása. Előtte boldogan éltek ugye a vidéki házukban, amit Krausz Gábor folyamatosan igyekezett otthonosabbá tenni, hogy az megfeleljen Tóth Gabi igényeinek.

Hannaróza egyre nagyobb lett, a TV2-s karrierjük mind a kettejüknek sínen volt és van is, azonban mégis jött a törés. A külső szemlélőknek persze úgy nézett ki, hogy minden rendben van, ezért is lett ekkora a döbbenet. Úgy néz ki kezd elülni a kezdeti konfliktus, de azért még van bőven feszültség a két szülő között.

Tóth Gabi és Papp Máté Bence él is virul, de a többség arra kíváncsi, hogy mi lesz a sorsa Krausz Gábornak. Rengetegen szurkolnak azért, hogy a sztárséf és Mikes Anna egymásra találjon. Nagy kérdés, hogy csak egy roppant erős barátság alakult ki közöttük, vagy annál több is? A galériánkban megnézhetitek, hogy Mikes Anna miképp vélekedik most a dologról.

Ugyebár a Dancing with the Stars negyedik szezonjának a győztese Krausz Gábor és Mikes Anna lettek. Egyikük sem tagadta, hogy iszonyatosan működött közöttük a kémia, és a sztárséf azt is bevallotta, hogy a táncosnő rengeteget segített abban, hogy kikerüljön a lelki gödörből, és visszatérjen az önbizalma.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: TV2

Oldalak

Egészség
Talán te sem gondoltad volna, de a növényi alapú tejalternatívák közül a mandulatej mögött bizony a zabtej a legnépszerűbb választás, amely az elmúlt időszakban igencsak éles vitákat váltott ki,...
Lifestyle
A tulipán virágzása elképesztő és káprázatos látvány, viszont ahhoz, hogy sokáig tartson a csoda, meg kell adni a növényeknek a megfelelő gondoskodást.
Sztárok
Balogh Levente és a kislánya között nagyon jó a kapcsolat. Ez onnan is látszik, hogy Szimi oda is tud pörkölni néha az édesapjának.