Sztárok

Nyomtalanul eltűnt Koós János első felesége - ezért fájlalta haláláig a táncdalénekes, hogy sosem találkozott többé a nővel

Talán nem mindenki tudja, de a 2019-ben elhunyt előadóművész már Dékány Saroltával kötött frigyét megelőzően is házasságban élt, első felesége azonban egyik pillanatról a másikra "köddé vált", s Koós a haláláig nem tudta megemészteni az asszony váratlan eltűnését.

Őszintén a felesége szemébe mondta: van egy másik nő az életében

A felejthetetlen magyar táncdalénekes, az előadóművészként, színészként és parodistaként egyaránt ismertté vált Koós János (1937-2019) 1971-ben vette feleségül kolléganőjét, Dékány Sarolta énekesnőt, akit két gyermekkel ajándékozta meg: Rékával (1973) és Gergellyel (1976). A két zenei előadó hosszú évtizedeken át hűségesen ragaszkodott egymáshoz, és szerelmüknek csak Koós 2019-ben bekövetkezett halála vethetett véget. Dékány azóta sem törődött bele igazán a férje elvesztésébe, de a közönség is immáron negyedik éve gyászolja a hazai szórakoztatóipar hajdanán fényes állócsillagát. Talán sokan nem is tudják, hogy Koós nem először adta házasságra a fejét, amikor összekötötte az életét Dékány Saroltával: a híresség valaki másnak a férje volt, amikor elcsavarta a fejét az ifjú énekesnő. Koós több interjúban is elmesélte, hogy a lehető legtisztességesebb, legkorrektebb módon a felesége elé állt, és töredelmesen bevallotta neki, hogy felbukkant az életében egy másik hölgy. Az asszony mindezt tudomásul vette, és el is vált Koóstól, azóta pedig a korábbi házasfelek egyetlenegyszer sem találkoztak. A táncdalénekes haláláig fájlalta, hogy később hiába kereste, nem bukkant első felesége nyomára. De miért okozott ez ekkora szívfájdalmat a hatvanas-hetvenes évek ikonikus énekesének?

Cikkünk hamarosan folytatódik: galériánkból mindent megtudhatsz! Lapozz!

Koós egy, a nyolcvanadik születésnapja alkalmából adott interjúban árulta el annak idején, hogy csaknem ötven éve nem látta első feleségét, Mariannt - idézte fel a Story magazin cikke.
Kattints a további képekért!

Nemrégiben ünnepelte 80. születésnapját a jeles magyar színművész, Jordán Tamás, aki ugyan jelenleg is jó egészségnek örvend, nemrég pótolhatatlan veszteség érte: a Nemzet Színésze elveszítette szeretett édesanyját.

Leadfotó: Fortepan

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A múlt század közepének kitűnő hangú énekesnője volt Dinah Washington, akinek tragikusan rövid életbe sokfajta stílus belefért. Az előadónő a dzsessz, a blues, de még a popzene műfajában is...
Fashion&Beauty
Valószínűleg te sem szoktad rendszeresen ellenőrizni sminktermékeid lejárati dátumát – nem vagy egyedül. Nem is gondolnánk viszont, milyen fontos lehet egyes termékek esetében.
Sztárok
Sydney van den Bosch-t 2013-ban ismerhettük meg a Miss World Hungary szépségversenyen, azóta pedig sikert sikerre halmoz, többek között modellként, influenszerként és a TV2 Szerencsekerék...