Sztárok

Konyhafőnök VIP: Rácz Jenő olyat mondott Járai Máténak, amire senki sem volt felkészülve, teljesen megfagyott a levegő - videó

Rácz Jenő megszólalásán talán maga Járai Máté lepődött meg a legjobban.

A Nyerő párosban kezdődött kettejük viszálya

Rácz Jenő és Járai Máté között a közös Nyerő páros szereplésük óta fennáll és néha dagad a konfliktus, megesett ugyanis az is, hogy Rácz Jenő nem akart úgy részt venni az RTL Reggeli műsorában, hogy Járai a műsorvezető. Ennek ellenére a sors a konyhában mégis összehozta őket, hiszen idén Járai is megküzd a Konyhafőnök címért. A verseny során sem volt felhőtlen a viszonyuk, a Jászai Mari-díjas színész többször is úgy érezte, a Michelin-csillagos séf direkt keresztbe tesz neki. A tegnapi adásban azonban olyan történt, amire senki sem számított!

Lapozz!

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Fashion&Beauty
Ahogy beköszöntenek a forró nyári napok, minden nő számára elsődleges szemponttá válik az izzadás minimalizálása. Ilyenkor a feltűzött frizurák válnak a legnépszerűbbé.
Lifestyle
Végre megtudhatod, hogyan készíthetsz otthon francia sültkrumplit olyan tökéletesen ropogósra, mint az éttermekben!
Lifestyle
A nő azt állítja, hogy a kedvese titkos életet él, de a férj szerint ennek semmi alapja nincs. Vajon tényleg van oka a féltékenykedésre a feleségnek ilyen üzenetek után?