Sztárok

Ettől neked is könny szökik a szemedbe: így karácsonyozik családjával a nagybeteg Bruce Willis - Fotók

A kilencvenes évek legendás akciósztárja idén jelentette be, hogy afáziája miatt visszavonul a színészmesterségtől. Szerencsére a közösségi médiában azóta is újabb és újabb fotók látnak napvilágot a nagybeteg hírességről: a legújabb felvételeken épp népes családja körében készül a karácsonyi ünnepekre.

Fájó szívvel, de búcsút intett a színészetnek

Bruce Willis családja március legvégén, egy Instagram-bejegyzésben tudatta a publikummal, hogy a színészlegenda egyre súlyosbodó afáziája miatt visszavonul a színészmesterségtől. (Az afázia olyan nyelvi zavarok gyűjtőneve, melyek organikus agyi sérülés, például tumor, agyi érkatasztrófa, degeneratív betegségek vagy traumatikus agysérülés következtében lépnek fel).

"Bruce csodálatos támogatóinak, mint család szerettük volna megosztani, hogy szeretett Bruce-unknak egészségügyi problémái vannak, és nemrég afáziát diagnosztizáltak nála, ami hatással van a kognitív képességeire" - írta március végén kelt Instagram-bejegyzésében Willis családja, majd hozzátették: "Ezen okok miatt Bruce hosszas mérlegelés után úgy döntött, visszavonul a karrierjétől, mely olyan sokat jelentett neki."

A színésznek később több pályatársa is üzent a közösségi médián keresztül (például olyan közkedvelt akciósztárok, mint Sylvester Stallone vagy Liam Neeson), később pedig felesége, Emma is őszintén beszélt a világsztár állapotáról, valamint arról, hogy Willis afáziája hogyan változtatta meg családi életüket. "Imádunk minél több időt eltölteni egymás társaságában, és azt is jól tudjuk, mennyire drága ez az idő, hiszen az életben semmit sem lehet biztosra venni" - mondta májusban a sztárfeleség. Stallone novemberben, egy interjú során úgy fogalmazott: "Bruce nagyon-nagyon nehéz időket él át jelenleg, szinte egyáltalán nem lehet vele kommunikálni."

Bár a nyilvánosságtól elvonult, a közösségi médiában szerencsére gyakran látnak napvilágot újabb és újabb fénykép- és videófelvételek a jeles színészről. Most végre azt is megtudhatjuk, hogyan tölti a visszavonulása utáni első karácsonyát.

Lapozd fel galériánkat, máris mutatjuk, hogyan karácsonyozik a legendás akciósztár!

Ezúttal egykori felesége, Demi Moore tett közzé szívmelengető fotókat a népes családja körében karácsonyozó Bruce Willisről (a bejegyzés lapozható!).
Kattints a további képekért!

A híresség először egyszerű megfázásra gyanakodott, azonban nem sokkal később kiderült: betegsége meggátolja abban, hogy megtartsa a közeljövőben tervezett koncertjeit.

Leadfotó: Instagram

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A Neveletlen hercegnő-filmek Clarisse Renaldi királynője a mai napon ünnepli 88. születésnapját, nemrégiben pedig friss fotók is készültek a rég nem látott, legendás filmcsillagról.
Home&Design
Az új, szezonális lakberendezési trendek közül a szőnyegen szőnyeg stílus lesz az egyik legnépszerűbb. Mutatjuk, hogyan alkalmazhatod, hogy a lehető legmutatósabb legyen.
Fashion&Beauty
Ez az őszi trend minden stílushoz tökéletes kiegészítőt nyújt.