"Komoly fájdalmai vannak" - Egyre csak rosszabbodik a színésznő állapota

Idén április elsején vallott először betegségéről Avril Lavigne, aki hónapokon át szenvedett, míg az orvosok rájöttek, hogy Lyme-kóros. A 28 éves Ashley Olsen is ezzel a betegséggel küzd, azonban míg Avril szerencsére már jobban van, addig az ő állapota egyre csak romlik.

Rosszabbodnak a tünetei

A „Bír-lak” egykori sztárja óriási karriert tudhat maga mögött, hiszen nem csupán színésznőként ért el sikereket, hanem a divatiparban és az üzleti életben is, így anyagi gondjai nincsenek. Van azonban egy dolog, amit pénzzel sem lehet megvásárolni: az egészség. Jelenleg pedig pont ezzel akad a legtöbb baja Ashleynek, ugyanis Lyme-kóros.

Nemrég derült fény a színésznő betegségére, ami azóta is egyre csak rosszabbodik. A Lyme-kór gyakran okoz idegrendszeri elváltozásokat, előfordulhat agyvelő- és agyhártyagyulladás is, továbbá ízületi és izomfájdalmak lehetnek gyakori kísérői a fertőzésnek. Egy bennfentes az egyik amerikai magazinnak tálalt ki Ashley állapotáról.

„Nagyon erős fájdalmai vannak. Tünetei rosszabbodtak. Egy időre vissza kell vonulnia. Egyfolytában az irodában volt, de mostanában már kevesebbet van bent, inkább otthon pihen. Nagyon nehéz időszakon megy keresztül.” – nyilatkozta a bennfentes.

Rettentő dühös

Az illető továbbá elárulta, hogy a színésznő nehezen viseli, hogy pont ő lett beteg: „Küzd és nagyon mérges. Elérte azt a pontot, amikor már problémája van azzal, hogy elfogadja a helyzetet. Folyamatosan rossz kedve van.” Mindezek ellenére természetesen mindent megtesz, hogy legyőzze betegségét: „Edzőterembe jár, és sokkal jobban odafigyel magára.”

Azt nem tudni, hogy ez valóban segít-e a tünetek leküzdésében… Csak remélhetjük!

Fotó: huffingtonpost.com

Oldalak

Lifestyle
A datolya nem túl népszerű gyümölcs a magyarok körében, pedig érdemes lenne minél többeknek beépíteniük az étrendjükbe, ugyanis csodákat művel a szervezettel.
Sztárok
Hagyományosan a királyi családok tagjai az idő múlásával újabb és újabb rangokat kapnak, Sarolta esetében azonban lehet, hogy megszakad ez a tradíció.
Fashion&Beauty
Ha fontosnak tartod hajad ápolását, valószínűleg te is rengetegféle olajat kipróbáltál már. Nem mindegy viszont, hogy milyen olajokat is használsz tincseidre.