Köllő Babett elárulta, elengedi-e fesztiválozni a 14 éves lányát, Millát

Igazán berobbant a nyár, aminek a sportrajongók örülhetnek nagyon, mivel az Eb mellett jön a párizsi olimpia is ebben az évben. A fiatalok azonban inkább a fesztiválokat célozzák meg, Köllő Babett pedig őszintén beszélt arról, hogyan látja a legifjabbak bulizási kérdését.

Elmondta, elengedi-e bulizni a 14 éves lányát

A nyárral együtt beindult a fesztiválszezon így tényleg bulik hátán bulik lesznek, már ha bírjuk energiával, meg pénztárcával. A nagyobb fesztiválok közül eddig a Balaton Soundon vagyunk túl, ahol azok tudták igazán kiélni magukat, akik az elektronikus zenét kedvelik.

A szervezők még nem reagáltak arra, hogy mi lesz a Sound jövője, mivel van dolguk elég. Augusztusban ugye jön Magyarország legnagyobb fesztiválja, a Sziget is.

Vajon mi történik akkor, ha ezen Köllő Babett lánya szeretne megnézni egy előadót? A galériánkból megtudhatod!

Minden szülőnél nehéz döntés, hogy milyen korban engedi el a gyerekét az első bulijába. A fesztivál még meredekebb, ahol mindenki azzal van elfoglalva, hogy élete legnagyobb partiján legyen túl.
Kattints a további képekért!

A színész-műsorvezető egy dögös, piros fürdőruhában posztolt magáról képeket, és bizony minden követője álla leesett a fotókat látva.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
A közkedvelt televíziós első ízben mutatta meg a nyilvánosságnak lányunokáját, Lindát.
Utazás
A Somogy megyei Balatonkiliti határában észlelték a rengést - tudatta a Földfizikai és Űrtudományi Kutatóintézet Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatóriuma.
Sztárok
Iszak Eszter és Gyurta Dániel február közepén jelentették be, hogy első közös gyermeküket várják, most pedig meg is érkezett a kis Mirabella, akiről édesanyja posztolt fotót az Instagramon.