Eva Longoria felvállalta a valóságot: így néz ki apró piros bikiniben a színésznő

Eva Longoria nem fél megmutatni magát photoshop és filterek nélkül: a 49 éves színésznő bátran vetkőzött falatnyi bikinire a strandon, a látványtól pedig sokaknak leesett az álla.

Strandolni ment a családjával

Eva Longoria hamarosan betölti az 50. életévét, ám ezt nem mondanánk meg róla elsőre, hiszen fiatalos kisugárzása még mindig régi. Azt viszont ő sem próbálja titkolni, hogy az évek múlása bizony az ő vonásain is nyomot hagyott, és ha úgy adódik, nem riad vissza egy-egy smink és filter nélküli fotó posztolásától sem. A színésznőnek nincs oka panaszra az alakját illetően sem, hiszen az egészséges táplálkozásnak és a rendszeres testmozgásnak köszönhetően még mindig bomba formában van, annak ellenére is, hogy pár éve életet adott egy kisfiúnak. A Született feleségek egykori sztárja jelenleg családjával élvezi a nyári napsütést egy mesés tengerparton, ahol a minap egy dögös, piros színű bikiniben kapták őt lencsevégre; galériánkban megmutatjuk, hogyan nézett ki a híresség!

Amióta reflektorfényben van, Eva Longoria újra és újra képes magába bolondítani a fél világot, és az ötödik X-hez közeledve is be tudja bizonyítani, hogy az életkor csak egy szám, ráadásul kisgyermekes édesanyaként is lehet valaki ellenállhatatlanul dögös.
Kattints a további képekért!

Ami Eva Longoriával és férjével José Bastónnal történt, az szerelem volt második látásra.

Leadfotó: Jamie McCarthy/Getty Images

Forrás: Daily Mail

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Sztárok
ByeAlex nem rejtette véka alá, hogy utálta ezt az állást, és a főnökével sem jött ki túl jó. Már a barátai is tudják róla, hogy van, amikor nem szabad hozzászólni.
Home&Design
Ne feledjük, hogy az otthonunk a menedékünk, ezért érdemes a legjobb minőségű tárgyakkal és bútorokkal körülvenni magunkat. Ebben segít a "touch it" szabály.