Sztárok

Friss fotón Benedek Tibor rég nem látott fia: a 17 éves Mór szakasztott úgy néz ki, mint legendás édesapja

A négy évvel ezelőtt elhunyt vízilabdázó nagyobbik gyermeke, Mór mára édesapja nyomdokaiba lépett.

Mérhetetlenül büszke lenne a fiára

A négy évvel ezelőtt elhunyt legendás vízilabdázó, Benedek Tibor még jóformán gyermek volt, amikor először találkozott majdani feleségével - és gyermekei anyjával -, Epres Pannival. Szerelem szövődött közöttük, mely azonban eleinte nem bizonyult túlságosan tartósnak: a fiatalok útjai egy idő után elváltak, az ezredforduló után azonban megint felhorgadtak régi érzelmeik. 2003-ban újraforrósították korábbi románcukat, és ezúttal révbe is értek. A zseniális vízilabdázó és a népszerű modell végül 2010-ben kötötte össze az életét, ám ekkorra már világra jöttek közös gyermekeik is. Fiuk, Mór 2007-ben, leányuk, Barka pedig 2009-ben született meg. A háromszoros olimpiai bajnok, Európa- és világbajnok Benedek mérhetetlenül büszke volna elsőszülött gyermekére, ha tudná, hogy Mór mára az általa kitaposott ösvényen halad a hangos sikerek felé. A 17 esztendős sztárcsemetét régóta nem láthattuk a nyilvánosságban, most viszont fantasztikus fotó készült róla.

Benedek Tibor 2020 nyarán, életének 48. évében, hosszú és méltósággal viselt betegség után távozott az élők sorából. A felejthetetlen vízilabdázó öröksége azonban mindmáig tovább él, s erőteljesen hat a sportág ifjú képviselőire - többek között fiára, Mórra is, aki mostanság szebbnél szebb sikereket arat a medencében.
Kattints a további képekért!

Angelina Jolie-t a paparazzók rendkívül ritkán fotózzák le 15 éves fia, Knox társaságában. A fiatalember azonban most - hosszú idő után - ismét kilépett "a rivaldafénybe."

Leadfotó: Facebook

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Sztárok
Sztárok
Nem lehet tudni, hogy van-e remény, hogy Jennifer Lopez és Ben Affleck kibéküljön. Ugyebár az nem jó jel, hogy a közös otthonukat is árulják.
Lifestyle
A strandbüfék kényelmes és gyors megoldást nyújtanak, ha hirtelen szeretnénk enni valamit. Azonban nem árt résen lenni, akár a Balatonnál, akár máshol eszünk, és nem akarjuk elrontani a gyomrunkat.
Lifestyle
A tatabányai csodatiniként emlegetett Jackl Vivien hazánk egyik idei legfiatalabb olimpiai indulója.