Sztárok

Friss fotón Benedek Tibor rég nem látott fia: a 17 éves Mór szakasztott úgy néz ki, mint legendás édesapja

A négy évvel ezelőtt elhunyt vízilabdázó nagyobbik gyermeke, Mór mára édesapja nyomdokaiba lépett.

Mérhetetlenül büszke lenne a fiára

A négy évvel ezelőtt elhunyt legendás vízilabdázó, Benedek Tibor még jóformán gyermek volt, amikor először találkozott majdani feleségével - és gyermekei anyjával -, Epres Pannival. Szerelem szövődött közöttük, mely azonban eleinte nem bizonyult túlságosan tartósnak: a fiatalok útjai egy idő után elváltak, az ezredforduló után azonban megint felhorgadtak régi érzelmeik. 2003-ban újraforrósították korábbi románcukat, és ezúttal révbe is értek. A zseniális vízilabdázó és a népszerű modell végül 2010-ben kötötte össze az életét, ám ekkorra már világra jöttek közös gyermekeik is. Fiuk, Mór 2007-ben, leányuk, Barka pedig 2009-ben született meg. A háromszoros olimpiai bajnok, Európa- és világbajnok Benedek mérhetetlenül büszke volna elsőszülött gyermekére, ha tudná, hogy Mór mára az általa kitaposott ösvényen halad a hangos sikerek felé. A 17 esztendős sztárcsemetét régóta nem láthattuk a nyilvánosságban, most viszont fantasztikus fotó készült róla.

Benedek Tibor 2020 nyarán, életének 48. évében, hosszú és méltósággal viselt betegség után távozott az élők sorából. A felejthetetlen vízilabdázó öröksége azonban mindmáig tovább él, s erőteljesen hat a sportág ifjú képviselőire - többek között fiára, Mórra is, aki mostanság szebbnél szebb sikereket arat a medencében.
Kattints a további képekért!

Angelina Jolie-t a paparazzók rendkívül ritkán fotózzák le 15 éves fia, Knox társaságában. A fiatalember azonban most - hosszú idő után - ismét kilépett "a rivaldafénybe."

Leadfotó: Facebook

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Sztárok
Sztárok
A közkedvelt televíziós első ízben mutatta meg a nyilvánosságnak lányunokáját, Lindát.
Utazás
A Somogy megyei Balatonkiliti határában észlelték a rengést - tudatta a Földfizikai és Űrtudományi Kutatóintézet Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatóriuma.
Sztárok
Iszak Eszter és Gyurta Dániel február közepén jelentették be, hogy első közös gyermeküket várják, most pedig meg is érkezett a kis Mirabella, akiről édesanyja posztolt fotót az Instagramon.