"Még gyászolni sem volt időnk" - Megszólalt Klapka György kisebbik lánya

Megtörte a csendet Klapka György kisebbik lánya, Sandy, aki édesapja halála óta egyedül intézi a zálogház ügyeit. A temetésről is nyilatkozott.

Megszólalt Klapka György lánya, Sandy

Mindenkit megdöbbentett, amikor múlt héten szerdán kiderült, elhunyt a 88 éves Klapka György. A halálát követően egy időre bezárt a zálogháza, ám lánya, a 27 éves Sandy azóta mindent elkövetett, hogy az ügyfelek biztonságban érezzék vagyontárgyaikat, hétfő óta zavartalanul működteti tovább az üzletet. A Magyar Nemzeti Bank pénzügyi ágazatot felügyelő szerve ki is szállt, hogy ellenőrizzék, tényleg minden rendben van-e, Sandy pedig készségesen körbevezette őket.

"Amikor meghalt apu, telefonáltunk a Magyar Nemzeti Bankba, jeleztük is, hogy ha gondolják, jöjjenek ki, ellenőrizzenek minket, de nemet mondtak. Aztán ma megjelentek, de ez érthető is, hiszen sokan megijedtek, hogy bezárunk. De egy zálogház nem zárhat csak úgy be, hiszen itt nem a mi tulajdonaink vannak!" - nyilatkozta a Blikknek a fiatal nő, aki rendkívül ügyesen intézi a rengeteg rászakadt feladatot.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!