Sztárok

Kiújult a 26 éves énekes rákja - John Newman megint az életéért küzd

John Newman nemrég megtudta, az orvosok ismét rákos sejteket találtak az agyában, vagyis 4 év után kiújult súlyos betegsége. Az énekes küzd az életéért.

Kiújult John Newman rákja

A mindössze 26 éves John Newman a közelmúltban szörnyű híreket kapott, orvosai ugyanis rákos sejteket fedeztek fel az agyában. Ez tulajdonképpen azt jelenti, hogy 4 év után kiújult rákbetegsége. 2012-ben műtéttel és sugárkezeléssel szabadult meg az agydaganattól, most is ez vár rá. Egy ismerőse a Daily Mailnek azt mondta, öröm az ürömben, de az onkológusok szerint a sugárkezelést elég jövőre elkezdni, még nem akkora a baj. Newman tehát tavasszal valószínűleg visszavonul néhány hónapra, hogy mielőbb felgyógyulhasson a betegségből. A névtelen forrás hozzátette, a sztár sokkal nyugodtam, mint 2012-ben volt, méltósággal viseli helyzetét.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Fotó: thelineofthebestfit.com

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Sanna Marint általában hivatalos, elegáns és visszafogott szettekben láthatjuk csak munkájából és pozíciójából kifolyólag, most azonban fehér estélyit öltött magára, amiben úgy tündökölt, akár egy...
Utazás
Lehet, hogy korábban már találkoztál ezzel a bejegyzéssel, azonban számos platformon újra megosztották azt a két képet, ami 35 év különbséggel készült.