Kisfia vagy kislánya lesz Megan Foxnak? Már nem titok többé

Megan Foxnak és Brian Austin Greennek 2012 szeptemberében született meg első közös gyermekük, Noah. Idén augusztusban pedig egy bennfentes elárulta, hogy a csodás színésznő ismét terhes, sőt mi több, most még az is kiderült, hogy egy kisfiút vagy egy kislányt hord-e a szíve alatt.

Happy family

A 27 éves színésznő nem is lehetne boldogabb, hiszen újabb terhességével teljesült az álma. Már korábban is hangsúlyozta, hogy sok gyermeket szeretne: „Mindent, amit eddig tettem, a gyermekem miatt tettem. A legjobbat akarom adni magamból Noah-nak, és még több gyereket szeretnék. Övék a szívem.”

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
Egy ilyen örömteli hírrel kapcsolatban nem mindenki tudja megállni, hogy ne pletykáljon. Ennek mi természetesen nagyon örülünk, hiszen így rengeteg érdekes infóhoz juthatunk hozzá. A pár egy közeli ismerőse pedig az amerikai „In Touch”-nak árulta el a születendő baba nemét.

A bőbeszédű illető kifecsegte, hogy Megan és Brian családja egy újabb kisfiúval fog gyarapodni. A pár még a hónap elején tudta meg a nagy hírt. A kicsi Noah rettentő boldog, hiszen így mindig lesz egy pajtija, akivel focizhat, dömperezhet vagy verekedhet.

Fotók: gotceleb.com; justjared.com

Oldalak