Sztárok

Bombatestet villantott Király Viktor felesége: Anita évekkel a szülés után is elképesztő vonalakkal rendelkezik - Fotók

Király-Virág Anita mindenkit elbűvölt új, vadító Instagram-fotóival.

Új alapokra helyezték szövetségüket

Egy időben sűrűn lehetett hallani róla, hogy válságba került a jeles magyar énekes, Király Viktor és felesége, Király-Virág Anita házassága. A rajongókat elszomorították a baljós híresztelések: sokan már azt rebesgették, hogy a szerelmesek végleg kenyértörésre vitték a kapcsolatukat, ám végül jött a szívderítő fordulat: a zenei előadó elárulta, valójában "csak" arról volt szó, hogy közös gyermekük, Kolen érkezése után eltűnt a romantika a házasságukból, és elhidegültek egymástól. Mindig van egy visszaút - ezt ékesen bizonyítja Király Viktorék története is, akik az utóbbi időben új alapokra helyezték szövetségüket. Az utóbbi időben keveset hallhattunk a népszerű énekes feleségéről, ám Anita most ismét a figyelem középpontjába került, méghozzá új, vadító fotóinak köszönhetően.

A sztárfeleségről eddig is lehetett tudni, hogy Király Viktorral közös fiuk, Kolen születése után hamar bombaformába lendült.
Kattints a további képekért!

Vitathatatlan, hogy Demi Moore 60 évesen is pont olyan remekül néz ki, mint fiatalabb korában - mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az a bikinis fotó, mellyel a napokban örvendeztette meg rajongóit.

Leadfotó: Instagram

Oldalak

Sztárok
Home&Design
Elsőre furcsa és kissé feleslegesnek ható trend ütötte fel a fejét a lakberendezés területén.
Lifestyle
Ezek a tettek minimális erőfeszítést igényelnek, mégis pozitív irányba változhat az életed általuk.
Fashion&Beauty
Az intim területekről való gondoskodás elengedhetetlen része a megfelelő fehérnemű kiválasztása. Eddig talán nem is gondoltad volna, de bizony akad néhány típusú fehérnemű, melyek súlyos problémákhoz...