Kínos, hogyan üzenget a ClassFm Balázséknak – A műsorvezető ezt sem hagyta szó nélkül

Miután szerdán reggel Balázs, Feri és Jani elbúcsúzott a hallgatóktól, újabb levelet kaptak a ClassFM egyik vezetőjétől, aki azt üzente nekik, jöjjenek és csinálják tovább a Morning Show-t. Olvasd el, mit reagált Balázs a kissé kínos felkérésre!

Balázsék nem mennek vissza műsort csinálni

Szerdáról csütörtökre, ha lehet, tovább romlott a kapcsolat a Morning Show műsorvezetői és a ClassFM vezetősége között. Bár Balázs, Feri és Jani tegnap reggel elbúcsúzott a hallgatóktól, délután mégis levelet kaptak a rádió tulajdonosától, Michael McNutt-tól, amiben arra kérte őket, folytassák a műsorgyártást.

"Kedves Balázs! Ahogy ma többször említetted, számítasz tőlem egy levélre, lehet, hogy nem pont erre. Mi, a hallgatók, a kollégáid várunk holnap, holnapután és azután bármikor, hogy szórakoztassatok bennünket a Morning Show-val. A mikrofon rátok vár. Üdvözlettel, J. Michael McNutt" - szólt a levél, amihez természetesen Balázsnak is volt egy két szava.

"Kedves Michael! Már így is nevetség tárgya vagy, hogy hazugságokat állítasz egy sajtóközleményben, majd kirúgod az embereidet, aztán amikor ez túl nagy port kavar, akkor megijedsz és könyörögsz nekik, hogy inkább jöjjenek vissza és készítsenek műsort...Úgyhogy szerintem hagyd abba ezt a csiki-csuki játékot, mert lassan senki nem tud már komolyan venni, és így a megmaradt hallgatókat is elveszíted. Sok szeretettel, Balázs" - írta válaszul a Facebook-oldalán a rádiós-tévés, aki az üggyel kapcsolatban a Borsnak is mesélt.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!