Sztárok

Ki lesz a következő James Bond? Íme, a legesélyesebb jelöltek

Daniel Craig átadja a stafétát a 007-es ügynök szerepét illetően, de ki lesz az utódja? Összegyűjtöttük azt a 7 színészt, akik közül kikerülhet a befutó.

A legújabb 007-es ügynök

A név Bond, James Bond – az egyik legismertebb karakter az egész világon, a morcos kém, akit eddig mindig a legsármosabb brit színészek alakítottak a filmvásznon. Valószínűleg ezután sem lesz ez másként. Most már biztos, hogy Daniel Craig az idei Nincs idő meghalni című 25. Bond-film után visszavonul a 007-es szerepétől, de azt még nem tudni, hogy ki veszi át tőle a stafétát. Craig 15 évig játszotta az ikonikus szerepet, öt alkalommal vette fel a szmokingot és kortyolgatta a martinijét, miközben természetesen megmentette a világot és közben mellékesen csodaszép nőkkel flörtölgetett. 1962-től kezdve eddig összesen hat színész alakította Bondot, a következő pasi, aki a bőrébe bújik Sean Connery, George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan és a már említett Daniel Craig nyomdokaiba léphet.

A producerek egyelőre nagyon hallgatnak arról, hogy ki a befutó a szerepre, biztosat csak a filmsorozat legújabb részének bemutatója utánra ígértek, a különböző filmes szaklapokban és internetes fórumokon azonban már régóta megy a találgatás arról, ki lesz a következő James Bond.

Galériánkban összeszedtük a legesélyesebb jelölteket!

Tom Hardy egyike a leggyakrabban felmerülő színészeknek, ráadásul többször is volt már meghallgatáson, sőt 2020-ban egyszer már el is terjedt a hír, hogy hivatalosan is megkapta a szerepet. Azóta kiderült, hogy ez a hír kacsa volt, ennek ellenére továbbra is sokan látnák őt szívesen a következő Bondként.
Kattints a további képekért!

Összegyűjtöttük a hírességek legszomorúbban véget ért szerelmi történeteit.

Leadfotó: 123rf.com; Profimedia - RedDot

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Sztárok
Richard Gere meglehetősen későn vált édesapává: a világhírű színész 50 esztendős is elmúlt, amikor megszületett első gyermeke, Homer. A sztárcsemetére a filmcsillag minden rajongója kisfiúként...
Lifestyle
Két lehangoló vereség után a magyar válogatott - a 24 éves Csoboth Kevin góljával - legyűrte Skóciát, de vajon az utolsó csoportmérkőzésen aratott diadal valóban elegendő lesz a továbbjutáshoz?
Utazás
A 2024 MK nevű kisbolygó 295 ezer kilométerre közelíti majd meg a bolygónkat, vagyis a Föld-Hold távolságon belülre fog kerülni.