Sztárok

Valami nagyon nem stimmel Khloé Kardashian új fotójával: elképedtek a szemfüles rajongók

A világhírű Kardashian-klán 37 esztendős tagja kínos Photoshop-bakit vétett, bénázása pedig rengeteg követőjének szemet szúrt. Természetesen akadtak szép számmal olyan "rajongók", akik csúfondáros-élcelődő megjegyzésekkel reagáltak a kellemetlen esetre.

Szétszedték a rajongók

Nyílt titok, hogy a világ vezető influenszerei bizony nem mindig eredeti, natúr külsejükkel hódítanak a legnagyobb közösségi platformok felületein. Tökéletesen beállított, csillogó, olykor szinte már tündérmesébe illő fotóik rengeteg utómunkát igénylelnek, s persze megszámlálhatatlan esetben siet segítségükre a jó öreg Photoshop. Olykor túlzásba viszik a retusálást, és ezért kénytelenek csípős-gunyoros rajongói-kommentelői reakciókkal szembenézni, máskor viszont azért szedik le róluk a keresztvizet a hozzászólók, mert egyes testrészeiket merő feledékenységből elfelejtették "nézőkompatibilissé" tenni a modern technika segítségével. Ha van rajtuk sapka, akkor az a baj, ha pedig nincs, akkor azért borul a bili.

A világhírű Kardashian-klán esetében, ha nem is mindennaposak, de szinte már zavarbaejtően gyakoriak a Photoshop-bakik. Most a 37 éves Khloé Kardashiant lincselték meg a rajongói az interneten, ugyanis a közismert médiaszemélyiség egyik friss fotóján nem végzett kellő mennyiségű utómunkát, így pedig meglehetősen furcsa látványt nyújt a külseje.

Fotó: Steve Granitz / Getty Images

Lapozz, máris mutatjuk Khloé Kardashian kínos bakiját!

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Sztárok
Rengeteg lájkot és hozzászólást tudnak generálni azok a képek, amiken Krausz Gábor Mikes Annával szerepel. Itt viszont változott a helyzet egy másik különleges személy miatt.
Sztárok
Vicces lenne éppen a királyi család egyik tagját látni a Bridgertonban, nemde? Nos, úgy tűnik, ez nem is lehetetlen!
Sztárok
Egy szempillantás alatt csavarta el a férfiak fejét Brooklyn Decker a Kellékfeleség azon jelenetében, mikor apró bikiniben sétál ki a hullámzó tengerből. A gyönyörű színésznő az utóbbi időben kissé...