Két csapatban játszanak - Sztárok, akik nyíltan vállalják biszexualitásukat

Egyre több híresség vállalja fel, hogy a saját neméhez is vonzódik. Még szerencse, hogy a coming-out manapság már nem elítélendő! Lássuk a sztárokat, akik nyilvánosan bevallották, hogy márpedig ők biszexek!

Angelina Jolie

A gyönyörű színésznő szabadon értelmezi a párkapcsolatot, mint fogalmat. Irigylésre méltó, boldog házasságban él Brad Pitt-el és a 6 gyerkőccel, de nem tagadja, volt már kapcsolatban nővel is. Szerinte, egy nő tudja a legjobban, mi kell a nőnek. Reméljük, hogy mindezek ellenére Jolie örökre kitart Brad mellett.

Lady Gaga

Az énekesnő nem az a fajta, akinek problémát okoz az önkifejezés, mindig tud valami újat mutatni - itt inkább a különlegesebbnél különlegesebb ruhakölteményeire gondolunk, amikben elkápráztatja a közönséget - szóval, nem okozott nagy meglepetést, amikor kiderült, hogy neki is volt már szexuális kapcsolata nővel. Gaga Poker Face című száma egyébként a biszexuális identitásáról szól.

Amber Heard

Az amerikai színésznő sem tagadja meg önmagát, róla is köztudott: ő is vonzódik a szebbik nemhez. Jelenleg Johnny Depp feleségeként, biztosak vagyunk benne, hogy nincs oka panaszra.

Fotó: boomsbeat.com, ye-smile-love.blog.hu, wallpapersdesk.net

Oldalak

  • 1
  • 2