Kerry Washington ruhatervezőként is bizonyított

Kiváló színésznő, újdonsült anyuka és még a divat világában is hódít! Kerry Washington, a "Botrány" főhőse a legizzasztóbb krízishelyzetek közepette is ügyel a tökéletes megjelenésre, de a magánéletben is mindig ragyogóan fest. Öt hónappal kislánya születése után, még egy saját ruhakollekcióval is előrukkolt.

Elegáns és kényelmes

Nőiesség, elegancia, kényelem: Kerry Washington és tervezőcsapata ezen gondolatok mentén hívta életre a 79 darabból álló egyedi kollekciót, amelynek inspirációját a sikersorozat szellemisége és a Kerry által alakított Olivia Pope személyisége adta.

A ruhadarabok a dekoratív és egyben elegáns vonal mellett a kényelemre is fókuszálnak, hiszen egy nő számára a komfortos szabás is elengedhetetlen ahhoz, hogy megjelenésével magabiztosságot sugározzon. A különleges és letisztult széria egyes darabjai egyébként 3000 módon kombinálhatóak.

Kerry Washington a külcsín és a belbecs tökéletes egyensúlyát álmodta meg az összeállításokkal. „Sokat halljuk, hogy egy nő vagy eszes, vagy gyönyörű. Én úgy gondolom a kettő együtt is létezhet, ezzel a projekttel ezt akarom üzenni a világnak: kompromisszumok nélkül is lehetsz egyszerre okos, erős és szép!” – mondta a kollekcióról a színésznő, aki a napokban Jimmy Fallon talkshowjában vendégeskedett.

Fotó: guardianlv.com

Oldalak

Sztárok
Emma Ferrer az idő múlásával egyre inkább hasonlít világhírű nagymamájára, szépség tekintetében pedig már most utolérte őt.
Sztárok
A Neveletlen hercegnő-filmek Clarisse Renaldi királynője a mai napon ünnepli 88. születésnapját, nemrégiben pedig friss fotók is készültek a rég nem látott, legendás filmcsillagról.
Home&Design
Az új, szezonális lakberendezési trendek közül a szőnyegen szőnyeg stílus lesz az egyik legnépszerűbb. Mutatjuk, hogyan alkalmazhatod, hogy a lehető legmutatósabb legyen.