Kern András: Rengeteget szexeltem fiatalabb koromban

Kern András nem szégyellős típus. Bárhol, bármikor megmondja a "frankót", és kendőzetlenül beszél még a magánéletéről is. A Bors mai számában azt írják, hogy a Kossuth és Jászai Mari-díjas színész egy jótékonysági rendezvénysorozat egyik estjén beszélt fiatalkori hódításairól.

Oh la la

"A szexet és a szerelmet ab­szo­lút szét tudom választani. Rengeteg szexuális kapcsolatom volt, aminek semmi köze nem volt a szerelemhez és kevés, aminek volt. Érdekel ez a szerelem nevű izé. Ritkán vagyok az, talán háromszor-négyszer voltam életemben, de azokat nagyon komolyan vettem." - árulta el Kern egyik színészkollégájának és barátjának Papp Jánosnak, ő veztette ugyanis a beszélgetést.

"Én egy óriási, földöntúli, hatalmas érzelemnek tartom, ami kamaszkoromban ütött meg először. Az első fájdalmas és kicsit egyoldalú volt. Amikor a színpadon a szerelemről játszom, akkor nekem mindig a fiatalkori élményeim jutnak eszembe, úgy tizenhat éves koromtól harmincig bezárólag. Szerintem átlagosan fél évet, egy évet bírnak ki a nagy érzelmek." - mondta Kern Andris.

Fotó: mediaklikk.hu

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!