Sztárok

Kern András vallomása: "Nem sokat segítek otthon a feleségemnek"

A színész kivételesen magánéletéről beszélt és nem tagadta, hogy nehéz eset.

Élete a színjátszás

Kern András Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színművész, rendező, író, énekes, humorista, érdemes és kiváló művész, aki már 72 éves is elmúlt, mégsem örülne, ha teljesen fel kellene adnia hivatását. Ma már élete legjobb döntésének tarta, hogy 1962-ben elindult a Ki mit tud?-on egy paródiaszámmal, amivel nagyobb ismertségre tett szert. Három évvel később már egy barátjával forgatott amatőrfilmet, amivel a XIII. országis amatőrfilm-fesztivál fődíját nyerték meg.

Első munkahelye a Vígszínház lett, azóta pedig számos társulatban, színpadon, tévé- és mozifilmekben, sorozatokban is megfordult. Mióta nyugdíjas korba lépett, már nem egészen úgy telnek a napjai, ahogy korábban - erről a hot! magazinnak mesélt a művész.

Lapozz, a cikk folytatódik!

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Bizony, vannak olyan ruhadarabok, amelyeket egyenesen cikinek tart az emberek többsége. Ilyen a Crocs papucs, vagy a lábmelegítő, és az ejtőernyős nadrág is.
Lifestyle
A Bak napját váratlanul feldobja egy jó hír. Napi horoszkóp!
Lifestyle
Talán nem is gondolnád, de hatalmas hibát követsz el, ha nem fogyasztod ezt a szervezet számára nagyon fontos élelmiszert a fogyókúra alatt.