Sztárok

Mi lett velük? Így néznek ki ma a Keménykalap és krumpliorr gyereksztárjai – fotók

Minden kétséget kizáróan állíthatjuk, hogy a hetvenes évek egyik legsikeresebb ifjúsági sorozata volt a Keménykalap és krumpliorr, amely mind a mai napig népszerűségnek örvend még a fiatal generáció körében is. De vajon mi lett az egykori szereplőkkel, és hogyan néznek ki most?

Hörömpő cirkusz, világszám!

A Csukás István könyvéből készült Keménykalap és krumpliorr című gyereksorozatot 1978-ban mutatták be, s hamarosan egy egész ország kedvence lett – sőt, mind a mai napig hatalmas rajongás veszi körül, nézők ezreit ülteti a képernyő elé, valahányszor leadják valamelyik tévécsatornán, nem beszélve arról, hogy még azok is örömmel nézik végig, akik évekkel a sorozat után jöttek világra. Az elátkozott fagylaltost, azaz Bagaméri Elemért alakító Alfonzó és Lópici Gáspár megformálójó, Szilágyi István sajnos már nincsenek közöttünk, no de azt tudod-e, hogy mi lett a bájos gyerekszínészekkel az elmúlt évtizedek során? Galériánkban megmutatjuk, hogyan festenek napjainkban felnőttként a Keménykalap és krumpliorr ifjú szereplői:

Bagaméri fagylaltja, egy cirkuszi műsor megszervezése, no és a majomlopás – mind emlékszünk a Keménykalap és krumpliorr kalandos történetére, melyben a bűbájos gyerekszínészek detektívnek állva kinyomozzák, mi történt az állatkert eltűnt lakóival. Ugye, téged is elfogott a nosztalgia? Nézzük tehát, hogyan alakult a szereplők élete a nagysikerű film után.
Kattints a további képekért!

A siker árát mindenkinek meg kell fizetnie, és aki túlságosan korán cseppen a hollywoodi szórakoztatóiparba, az gyakran "könnyűnek találtatik".

Leadfotó: Fortepan/ Ráday Mihály

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
A Y2K divat, más néven a "Z generációs" divat az utóbbi években egyre népszerűbb lett.
Utazás
Közepes, 5,3-as erősségű földrengés volt kedden este Románia nyugati részén, a magyar határ melletti Arad megyében - közölte kedden este a román Országos Földtani Intézet (INFP).
Sztárok
Vecsei H. Miklós a Sunday Brunch c. műsor vendége volt, ahol többek között a Vígszínház és Eszenyi Enikő botrányáról is beszélt, valamint elmondta véleményét az intézmény jelenlegi vezetőjéről,...