Sztárok

6,5 milliárd, 504 négyzetméter: eladó Katy Perry és Orlando Bloom álomvillája, így néz ki a luxuskecó - Videó

Alig több, mint másfél éve született meg Katy Perry első gyermeke, most váratlanul milliárdokért adná el a Beverly Hills-i luxusvillájukat.

Sztárpár

Úgy tűnik, hogy Katy Perry életének a kiszámíthatóság nem a meghatározó eleme. Egy videoklipjéből tudta meg a világ, hogy gyermeket vár, sőt, kismamaként is ugyanígy mutatkozott. Aztán jöttek a szebbnél-szebb kismama fotók hónapokon át. A szülése után öt nappal is megmutatta magát, majd hónapokig a szülése utáni alakjával került a címlapokra. Férje, Orlando Bloom is gyakran a magazinokba repítette, a sztárpár ugyanis nem rest egymás képe alatt trollkodni a közösségi oldalakon sem. Most egy ügynökség friss fotói miatt feszít a pár a címlapokon: Beverly Hills-i álomotthonuk az eladó luxusvillák közt bukkant fel - írja a TWN.hu.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Bebizonyosodott, hogy Krausz Gábor és Mikes Anna kapcsolatát semmi sem tudja megrendíteni. Valóban szerencsések lehetnek, hogy egymásra találtak.
Fashion&Beauty
Azt gondolnánk, hogy a magas nőknek nem jelent kihívást a mindennapi öltözködés, mert modell alkatuknak köszönhetően szinte bármit felvesznek, az divatosan áll nekik. Pedig ez nem így van, az egyik...
Lifestyle
A Mérleget ma hatalmas csalódás éri. Napi horoszkóp!