Hihetetlen, hogy ezt megkockáztatta - Katy Perry halloweeni jelmezétől te is elájulsz

Mondanunk sem kell, az énekesnő - akinek különös ötletéhez szerelme, Orlando Bloom amerikai színész is asszisztált - felismerhetetlen Halloween-kosztümjében.

Mintha egy megelevenedett Tim Burton-filmbe lépnénk be

Halloween ünnepe már nemcsak a tengerentúli, de az európai kultúrát is mélyen áthatja: október és november fordulóján a vén kontinensen - így természetesen nálunk, Magyarországon is - előbukkannak a töklámpások, mindenki vicces vagy épp hátborzongató jelmezekben pózol, egymást követik a hol ártatlan, hol durvább tréfák, ijesztgetések, a színpompás-ötletes dekorációk, és persze kiszabadul a palackból a jól ismert "halloweeni hangulat" is, mely milliókat ejt rabul szerte a világon. Summázva: ezekben a napokban mindenki úgy érzi magát, mintha egy megelevenedett Tim Burton-filmbe lépett volna be. Ennél pedig - ismerjük el derekasan - kevés nagyszerűbb érzés van a világon.

Természetesen a hazai sztárok is kivették a részüket a nagyszabású buliból, tegnapi összeállításunkban pedig mi is sorra vettük, hogy a magyar celebritások milyen jelmezkülönlegességekkel verték ki a biztosítékot vagy épp kápráztatták el a közönségüket. Persze mindez inkább nekünk, magyaroknak jelent szórakoztató látványosságot. Azt ne felejtsük el, hogy Halloween ünnepének mégiscsak Észak-Amerikában van a legnagyobb hagyománya, szóval nem csoda, ha a világ is elsősorban arra figyel, hogy a tengerentúli sztárok milyen attrakciókkal készülnek e jeles esemény alkalmából. A közismert sztárpáros, Katy Perry és Orlando Bloom is hozta a formáját: olyan ötletet eszeltek ki, melyet egyhamar nem felednek sem rajongóik, sem pedig mi!

Fotó: 123rf

Lapozz, tudd meg, minek öltöztek Katy Perryék Halloweenkor!

Oldalak

  • 1
  • 2