Katie Holmes fekete ruhájáról beszél most mindenki: rég mutatott valami ennyire pazarul a színésznőn

Katie Holmes és a divat kéz a kézben járnak: a színésznő mindig képes előrukkolni valami izgalmas ruhaválasztással, s pont ez történt a minap egy New York-i gálaesten is.

Fekete ruhája maga volt az álom

Katie Holmes öltözködési stílusa általában letisztult és sikkes: a színésznő gyakran választ neutrális színeket, emellett főként a kényelmes, laza viseleteket részesíti előnyben, melyekbe mindig belecsempészik egy kis eleganciát is. A hétköznapokban sokszor lép ki az utcára szűk farmerben, melyet ízlésesen tud kombinálni például egy egyszerű fehér blúzzal, valamint egy csinos blézerrel, esetleg egy hosszú szövetkabáttal, az összhatást pedig visszafogott sminkkel, illetve finom ékszerekkel varázsolja mesterivé. Ugyanez igaz a vörös szőnyeges megjelenéseire is: minden egyes alkalommal magára vonzza a tekinteteket, ám ezt nem hivalkodó és kirívó szettekben teszi, hanem olyanokban, melyekre rápillantva egyből a dekoratív szó jut eszünkbe. A híresség nemrég egy exkluzív eseményre kapott meghívást, melyre egy meseszép fekete ruhában érkezett; galériánkban megmutatjuk, milyen pompásan nézett ki!

Katie Holmes nagyon ügyel arra, hogy megjelenése kifogástalan legyen és eleganciát tükrözzön – ebből még a szürke hétköznapokon sem enged, így a legegyszerűbb ruhákban is mindig pazarul fest.
Kattints a további képekért!

Katie Holmes és Tom Cruise 2006 és 2012 között voltak házasok, szerelmük gyümölcse, Suri pedig esküvőjük évében jött a világra. A médiában csak kivételes alkalmakkor szereplő sztárcsemete bájos fiatal nővé érett az utóbbi esztendőkben.

Leadfotó: Gilbert Carrasquillo/GC Images/Getty Images

Forrás: Harper's Bazaar

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Lifestyle
Valószínűleg te is sokszor hallottad már, milyen fontos a folyadékbevitel a nyári hőségben, de gondoltad volna, hogy az sem mindegy, milyen ételeket fogyasztasz ilyenkor?
Sztárok
A nyár végén már meg is születhet Justin és Hailey Bieber első közös gyermeke. Előbbi már jó ideje hangoztatta, hogy szeretne egy babát.
Sztárok
A TV2 még nem erősítette meg a pletykákat, de többen már elkezdték kisakkozni, hogy kik lehetnek majd a Farm VIP szereplői.