Sztárok

Helyes pasi lett Kate Hudson fiából, a 18 éves Ryder egy híres színésznő lányával randizik

Szinte hihetetlen, de Kate Hudson legidősebb gyermeke már a 18-at is betöltötte. Ryder igazán jóképű fiatalemberré cseperedett, barátnője pedig egy híres hollywoodi rendező-színésznő házaspár lánya.

Kate Hudson fia

Kate Hudson egyike azon hollywoodi hírességeknek, akiket szinte születésétől kezdve ismerünk, köszönhetően egyrészt híres szüleinek, másrészt átütő tehetségének. A most 42 éves színésznő édesanyja a legendás Goldie Hawn, apja pedig Bill Hudson zenész, de kiskora óta Kurt Russel nevelte. Színésznőként 2000-ben vált széles körben ismertté, miután eljátszotta Penny Lane szerepét a Majdnem híres című filmben, ami Oscar-jelölést hozott neki. Azóta vezető hollywoodi színésznővé érett, számos sikerfilmben feltűnt, főként közönségkedvenc romantikus komédiákban, mint például a Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt, A csajok háborúja, vagy az igazi sztárparádlét felvonultató Anyák napja című film.

Hudson karrierje kezdetén feleségül ment Chris Robinsonhoz, a The Black Crowes frontemberéhez, akivel 2004. január 7-én megszületett a fiuk, akit Ryder Russell Robinsonnak hívnak. Bár a páros két évvel később különvált, közös gyermeküket szeretetben nevelték együtt a továbbiakban is. Ryder idén már a 18. születésnapját ünnepelhette, és a képek tanúsága szerint szülei legjobb génjeit örökölte, és még a szerelem is rátalált.

A részletekért lapozd fel a galériánkat!

Elnézve Kate Hudson fiatalos külsejét nehéz elképzelni, hogy már van egy 18 éves fia. Pedig Ryder idén januárban betöltötte ezt az életkort, a cuki kisfiúból pedig helyes fiatalember lett. Mutatjuk...
Kattints a további képekért!

Noha Michael Jackson több mint tíz évvel ezelőtt távozott az élők sorából, múltjának egyes részletei mind a mai napig foglalkoztatják a közvéleményt. Ráadásul a halála után nem sokkal felbukkant az eltitkolt gyermeke, akiről egészen addig senkinek sem volt tudomása.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Egy újabb szomorú történet, amin az internetezők a könnyeiket hullajtják.
Sztárok
Az Oscar-, Golden Globe-, Emmy- és BAFTA-díjas Shirley MacLaine lassan a kilencvenedik életévéhez közelít, fiatalos lendülete azonban ma is a régi.
Fashion&Beauty
Ez az olaj egy igen sokoldalú összetevő. Az aromaterápiás és ételízesítő képességein túl a hajunkra nézve is rengeteg előnye van.