Katalintól távol kell tartani a férfiakat - A herceg retteg, hogy félrelép

A 21. században már nem meglepő, hogy vannak női testőrök, azonban az angol királyi családnál ez elég ritka. Sőt mi több, az egyetlen, aki nem egy férfivel védeti testi épségét, nem más mint Kate Middleton. Ezt pedig Károly hercegnek köszönheti.

Károly a döntéshozó

Míg az angol királyi család összes tagját férfi testőrök védik, addig a 33 éves Kate Middleton külön utakon jár. A brit Sunday Express nevű lap értesülései szerint Károly herceg miatt van az egész, ugyanis ő adta utasításba, hogy a hercegné testi épségét csak nők védhetik. Döntését akkor hozta meg, amikor megtudta, hogy Vilmos eljegyezte a barna szépséget.

„Az elejétől fogva - miután megtörtént az eljegyzés - Károly volt az, aki meghozta a ’csak nők’-szabályt. Azt mondta, hogy azért teszi ezt, nehogy veszélyeztesse Kate-et.” – nyilatkozta a Scotland Yard egyik munkatársa a lapnak.

Egyesek szerint Károly herceg döntésének a magyarázatát a múltban kell keresni. A jövendőbeli király első felesége, Diana hercegnő ugyanis állítólag közelebbi kapcsolatba került testőrével. Később még arról is pletykáltak, hogy a testőr nem egy autóbaleset következtében hunyt el, hanem meggyilkolták, miután kiderült, hogy viszonya volt a hercegnővel. Természetesen az csak spekuláció, hogy Károly valóban emiatt tiltaná el a férfiakat Katalintól, de Diana egy másik testőre is alátámasztja ezeket a pletykákat.

Fontos a kémia

„Azt hallottam, hogy Károly hercegnek nagy a beleszólása abba, hogy kit alkalmazzanak. És ha több nőt szeretne, akkor több nőt kap.” – nyilatkozta a testőr, akinek a véleménye szerint azonban nagyon fontos, hogy jó legyen a kémia a védelmező és a védett személy közt. Már csak abban reménykedhetünk, hogy ez így van Katalin és az ő testőrnője között!

Fotó: hrhduchesskate.blogspot.com

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!