Sztárok

Élete legmagányosabb időszakáról vallott Katalin: ezért érezte magát boldogtalannak a házasságában a hercegné

Katalin hercegné és Vilmos herceg egymásnak lettek teremtve, azt azonban még a leendő királyné sem tagadja, hogy volt idő, amikor nem érezte magát felhőtlenül boldognak.

Nekik is voltak nehézségeik

Katalin hercegné és Vilmos herceg igazi álompárnak számítanak, hiszen hosszú ideje együtt vannak, szerető és támogató társai egymásnak, emellett három csodaszép csemetét nevelnek, akiknek igyekeznek normális, gondtalan gyermekkort biztosítani. Noha a brit királyi család tagjaiként szüntelenül a figyelem középpontjában vannak, a sajtó pedig minden rezdülésüket nyomon követi, magánéletükről, valamint arról, hogyan telnek a mindennapjaik a négy fal között, csak kevés információt osztanak meg, hiszen ezzel is óvni próbálják György herceget, Sarolta hercegnőt és Lajos herceget az állandó reflektorfénytől. Önmagukról, valamint saját érzéseikről azonban egyre gyakrabban beszélnek a nyilvánosság előtt, Katalin pedig azt sem rejti véka alá, hogy bizony az ő házasságukban is akadnak olykor-olykor mélypontok. Részletek a galériában!

Katalin és Vilmos 2011. április 29-én fogadott egymásnak örök hűséget, az esküvő után pedig be is költöztek új otthonukba. A herceg munkája miatt először Walesben telepedtek le, ahol 750 fontért béreltek egy házat.
Kattints a további képekért!

A walesi hercegné általában ügyesen palástolja érzelmeit a legkülönbözőbb nyilvános eseményeken, de volt egy alkalom, amikor nem tudta tovább kontrollálni forrongó indulatait.

Leadfotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images
Forrás: HELLO! Magazine

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Merle Oberon nézők millióinak szívébe lopta be magát, de a filmszakma is rajongott érte, köszönhetően fantasztikus tehetségének, no és persze lehengerlő szépségének. Sorsa végül mégis úgy alakult,...
Sztárok
Barbara Wussow a nyolcvanas években A klinika című sorozatban nyújtott alakításának köszönhetően lopta be magát a nézők szívébe. A színésznő már a hatodik X felett jár, de még mindig remek formában...
Lifestyle
Az egyetemista lány másnaposan fedezte fel, hogy valami egészen fantasztikus dolgot kreált. A fiatal feltaláló egy vagyont keresett a nem mindennapi ötlettel.