Sztárok

Nem hajlandó beszélni róla: erről az egy dologról Katalin hercegné sosem nyilatkozik – Nyomós oka van rá

Vilmos felesége mindig is a megfontoltságáról volt híres, ám azt talán senki sem sejtette, hogy leendő címe miatt bizony még ő is hallgat dolgokról.

Egy napon ő lesz a királyné

Katalin hercegné Vilmossal való eljegyzése óta arra készül, hogy egy napon majd ő lesz az Egyesült Királyság királynéja, így pontosan tudja, hogy óriási a felelősség rajta minden tekintetben. Oda kell figyelnie arra, kinek, mikor és mit mond, tudnia kell, mikor maradjon csendben, az öltözködési etikettről már nem is beszélve, hiszen egy jó királyné egyik alappillére a kifinomult elegancia, amit szerencsére Katalinnak már idejekorán sikerült elsajátítania, sőt mi több, valószínűleg a hercegné már úgy született, hogy a remek divatérzék adottsága megvolt benne, így ezt nem kellett kitanulnia. Azt tudjuk, hogy a brit királyi család egyik legfontosabb elve az, miszerint jobb hallgatni, mint magyarázkodni, ám ezt a szabályt olykor megszegik a család tagjai, és engednek némi bepillantást magánéletükbe. Ez mostanában Katalinnal és Vilmossal is egyre gyakrabban megtörténik, van azonban egy olyan dolog, amiről a hercegné soha nem beszélt és valószínűleg nem is fog, csendben pedig annak érdekében maradt és marad a mai napig, hogy bebiztosítsa helyét, mint leendő királyné.

Történt ugyanis, hogy Vilmos és Katalin 2007-ben szakítottak: bár több pletyka is szárnyra kelt azzal kapcsolatban, hogy vajon a herceg hűtlensége miatt ment-e szét a pár, a legbiztosabb sajtóértesülések szerint a különválásnak semmi köze nem volt egyik fél csalfaságához sem.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Egy biztos: nem lehet szó nélkül elmenni a 30 éves Simone Rossi kidolgozott felsőteste mellett…
Lifestyle
A sütőpapír minden konyhában alapvető fontosságú eszköz, ráadásul sokféleképpen felhasználható. De mi történik akkor, ha nincs otthon belőle elegendő mennyiség? Cikkünkben mutatunk néhány...
Sztárok
Úgy tűnik, Demcsák Zsuzsára most ismét rátalált a szerelem egy titokzatos férfi formájában, aki barátai elmondása szerint csak néhány hete toppant be a műsorvezető életébe.