Sztárok

Ekkora a baj? Súlyos lépést fontolgat Katalin hercegné

Amióta napvilágot látott, hogy Katalin hercegné rákbeteg, a trónörökös feleségéről csak nagyon keveset lehet tudni, bennfentes információk szerint azonban most komoly tervek fogalmazódtak meg benne.

Erre készülhet Vilmos neje

Katalin hercegné az utóbbi hónapokban tudatosan kerüli a szereplést, amiről korábban ő maga tájékoztatta a nyilvánosságot. Vilmos herceg felesége rákbetegségére végett döntött úgy, hogy egy időre parkolópályára helyezi királyi kötelességeit, és csakis a preventív kemoterápiás kelezésére koncentrál, no meg persze arra, hogy minél több stresszmentes időt tölthessen a családjával. Noha milliókat érdekel, milyen állapotban van most jelenleg a leendő királyné, a palota továbbra sem szándékozik tájékoztatni a sajtót a legújabb fejleményekről – egy bennfentestől származó információ szerint azonban állítólag a háromgyermekes édesanya drasztikus elhatározásra jutott nemrég. Részletek a galériában!

A walesi hercegi pár egyik barátja a minap azt nyilatkozta, hogy a mostani időszakban mindenek fölé helyezi a mentális egészségét, és szeretne minden feszültséggel járó szituációt elkerülni.
Kattints a további képekért!

Köztudomású, hogy Harry még ma is szívélyes kapcsolatot ápol sógornőjével, a jelenleg súlyos rákbetegséggel küzdő Katalin hercegnével. Sussex hercege most - váratlanul - beszélgetést kezdeményezett bátyja feleségével.

Leadfotó: Charlotte Graham-WPA Pool/Getty Images

Forrás: Page Six

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Sztárok
Sztárok
Gene Hackman január 30-án ünnepelte 94. születésnapját. A kétszeres Oscar-díjas színészóriás az ezredforduló utáni években elégelte meg Hollywood cukorhabos zsizsegését, és úgy döntött, nyugdíjba...
Lifestyle
Nem tudsz és nem is szeretnél lemondani a kedvenc gyorséttermi sült burgonyádról, de tudod, hogy ideje egészségesebb verzióra váltanod? Akkor van egy szuper tippünk számodra!
Lifestyle
Pénzügyi útmutatásra, tanácsra lenne szükséged, de nem tudod kihez fordulj? Az alábbi három csillagjegy tökéletes választás lehet, ők ugyanis kiemelkedően jól bánnak a pénzzel.