Sztárok

Katalin döntött: a hercegné a maga útját akarja járni, ettől kezdve minden más lesz

Katalin számára óriási pillanat volt, amikor Wales hercegnéjévé vált, azonban bőven van még terve a jövőre nézve – döntéséhez erősen ragaszkodik, nem is lehet eltántorítani tőle.

Felkészülés a változásra

Mint ahogyan azt már több ízben kifejtettük, Katalin hercegné az utóbbi időben szembetűnő változáson ment keresztül – ruhatára szinte teljesen lecserélődött, az elegáns szoknyákat és dresszeket pedig felváltották az olyan nadrágkosztümök, valamint öltönyszettek, melyek viselésével a háromgyermekes édesanya egy üzletasszony benyomását kelti. Amikor a brit királyi család megemlékezett II. Erzsébet királynő halálának évfordulójáról, akkor a hercegné igazán nőies ruha mellett tette le a voksát, másnap azonban már egyből visszaváltott blézerre és nadrágra – mindez azzal magyarázható, hogy már most készül a leendő királynéi pozícióra, azonban ezen kívül más tervei is vannak, melyek mellett sziklaszilárdan elkötelezte magát. Részletek a galériában!

Katalin hercegné tisztában van vele, hogy nagyon óvatosnak kell lennie a tekintetben, mit visel, mit mond és hogyan viselkedik a nyilvánosság előtt. Üzletasszonyos megjelenése tudatos stratégia a részéről, mivel szeretné, ha a hangsúly azon lenne, amit mond és csinál, nem pedig azon, éppen milyen ruhadarabokat húzott elő aznap a szekrényéből.
Kattints a további képekért!

Valószínűleg te sem gondolnád, milyen névvel illeti odahaza, a négy fal között Katalin hercegné a férjét, a trónörökös Vilmost.

Leadfotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images
Forrás: HOT! Magazin

Oldalak

Sztárok
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.
Fashion&Beauty
A L'Oreál Paris nagyköveteként is tevékenykedő amerikai színésznő egy rövid, ám annál hatásosabb videóban vállalkozott a jelképértékű cselekedetre.
Sztárok
A TV2 sztárjának a nyílt utcán kellett nagyot alakítania. Az öngyilkos jelöltet a többi autós csak kikerülte Budapesten.