Sztárok

Végre kiderülhet Katalin titka: a hercegné hamarosan elárulhatja, miért is kellett őt megműteni pontosan

Hetek óta nagy a titkolózás Katalin egészségügyi állapota körül, ám nemsokára végre lehullhat a lepel a hercegné hasi műtétjét övező rejtély körül.

Mindenki erre kíváncsi

A walesi hercegnét január 16-án műtötték meg egy londoni klinikán: annyit tudni, hogy Katalin egy előre tervezett hasi beavatkozáson esett át, ám állapotának részleteit eddig a palota titokban tartotta. A királyi család csupán annyit közölt, hogy Vilmos neje várhatóan csak húsvét után tér vissza hivatalos feladataihoz és kötelezettségeihez, addig ugyanis otthon, családja társaságában lábadozik. Hamarosan azonban végre ez is megtörténik majd, és ahogyan a Mirror is írja, a legújabb hírek szerint Katalin már a következő megjelenésén is szót ejthet rejtélyes hasi műtétjéről, és választ adhat az emberek kérdéseire, hogy milyen betegség következménye volt az operáció. Galériánkban olvashatod a részleteket!

A walesi házaspárhoz közel álló források szerint Katalin a megfelelő időben és helyen további, eddig sosem hallott információkat is közöl majd egészségügyi állapotáról, visszatérése pedig április 17-e után várható.
Kattints a további képekért!

Diana és fivére, Charles Spencer között gyerekkoruk óta nagyon szoros kötelék volt, a gróf pedig pontosan tisztában volt nővére legbelső félelmeivel.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
A 27 esztendős divatmodell mindenkit lehengerelt a The Apprentice című film cannes-i premierjén: a világsztár átlátszó ruhában, melltartó nélkül hódított a vörös szőnyegen.
Sztárok
13 esztendő telt el azóta, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg kimondták egymásnak a boldogító igent a londoni westminsteri apátságban, házasságuk pedig azóta is töretlen. Egy bennfentes szerint...
Lifestyle
Ha konyhai praktikákra van szükséged, valószínűleg nem Ryan Gosling az első, aki eszedbe jut, a színész viszont egy elképesztően zseni trükköt osztott meg nemrégiben rajongóival.