Sztárok

Újabb részlet derült ki Katalin állapotáról: ők vigyáznak a hercegnére

Jó darabig nem láthatjuk Katalin hercegnét, hiszen januári műtétje után most csakis a gyógyulásra szabad koncentrálnia – szerettei azonban végig mellette vannak, ráadásul extra segítséget is kap.

A gyógyulásra fókuszál

Mint ahogyan arról a Femcafe.hu is több ízben beszámolt, Katalin a közelmúltban tervezett hasi műtéten esett át, ezt követően pedig két hetet töltött egy londoni luxusklinikán. Habár azóta már hazatérhetett, ráadásul a rendelkezésünkre álló csekély információ szerint kifejezetten jó állapotban van, nem titok, hogy hosszú felépülés vár rá, húsvétig pedig nem is szerepel a nyilvánosság előtt. Vilmos feleségének kérésére a palota továbbra is tartja magát a teljes médiacsendhez, így vajmi keveset lehet tudni arról, hogyan telnek a leendő királyné mindennapjai. Nemrég azonban fény derült egy újabb tényre, miszerint a walesi hercegné családtagjain kívül plusz segítségre is számíthat. Részletek a galériában!

Vilmos herceg szerdán részt vett a londoni légi mentőszolgálat gáláján a windsori kastélyban. Az egyesület elnökeként beszédet is tartott, melynek során kitért édesapja, III. Károly és felesége, Katalin betegségére is.
Kattints a további képekért!

Még a királyi család rajongói kedvéért sem tesz meg egy bizonyos dolgot Katalin, bármennyire is könyörögnek érte az emberek vagy épp a gyerekek, akiknek a hercegné köztudottan nem tud ellenállni.

Leadfotó: Chris Jackson/Getty Images

Forrás: Harper's Bazaar

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Ahogyan a legtöbb rajongó már tudja, Tóth Andival teljessé vált az X-Faktor mentori csapata. Ütős énekeseket sikerült összeszednie az RTL-nek.
Egészség
Továbbra is velünk marad az áprilisra jellemző kacifántos időjárás. Az orvosmeteorológiai olyan dolgokat jósol, ami erős fejfájást is okozhat szerdán.
Sztárok
Lezárult a szexuális zaklatással vádolt Kevin Spacey pere, de menet közben rettenetes titkokra derült fény, amik megmagyarázhatnak néhány dolgot a színész viselkedésével kapcsolatban.